mesaj maçıdır. anadolu efes geçen sezonun çok gerisinde girdi yeni sezona; üstüne larkin yok. de colo'nun sazı en başından eline alıp vesely'i devrede tutarak oyunun temposunu belirlediği, dış şut savunmasında yüksek konsantrasyon gösterdiğimiz, sertlik konusunda geri adım atmadığımız bir maç olur umarım. kokoskov'un ataman karşısından alacağı ilk galibiyet psikolojik açıdan takımın ve taraftarın özgüvenini bir kaç tık yukarı taşıyacaktır.
saat 20:30 da başlayacak ve bein sports haber'den şifresiz yayınlanacak maç. bizde westermann eksik, barthel'in durumu şüpheli, rakipte de larkin oynamıyor. efes'in dar bir kısa rotasyonu var, micic-beaubois-doğuş balbay-anderson-simon 1-2-3 rotasyonunu oluşturuyor. kağıt üzerinde epey vasat duruyor. bizim de 4 numarada büyük bir zaafiyetimiz var. ne 4 oynayacak bir 3 numaramız, ne 4'e çekecek bir 5 numaramız var. ulanovas ve barthel rotasyonunun ise eurocup seviyesinde olduğu çok açık. bu maçta da barthel oynamazsa eğer epey canımız sıkılabilir. ben zevksiz, kalitesiz bir maç ve düşük bir skor bekliyorum. umarım ergin'i konuşturmayız maç sonunda.
Bu sene bizi hafife alanlara karşı euroleague'in the punisher'ı olacağımızı gösteren maç! kadromuz ne kadar zayıflamış görünürse görünsün unutmayın ki basketbol parkede 5 kişi ile oynanıyor ve bizde 2 tane tartışmasız superstar var.

ergin ataman maç öncesi açıklamaları ile planlı bir şekilde gerilim yarattı ve taraftarımızdan tam olarak beklediği tepkiyi aldı. gelen tepkilerin ardından rahat bir galibiyet alıp "en büyük benim" mesajı verme hayalleri ilk yarı itibari ile suya düşmüş görünüyor.

edit: maçın son anlarındaki vesely'nin imza smacıyla beraber kaan kural kahkahası attım. gerçekten büyük oynadık, çok keyif aldım.
efes'in maçtan önce bahsettiğim vasat kısa rotasyonunu brown ve de colo ile delerek hanemize bir galibiyet daha yazdırdığımız maç. simon her zamanki gibi fenerbahçe maçlarında lebron klonu gibi oynamaya devam etti.