as saint-etienne günlerinden beri hayranı olduğum santrafor.
Galatasaray'a transferi açıklanınca çok üzülmüştüm.ligin içinden geçeceği o kadar belliydi ki geçti de. Bile bile lades.

Basına göre adı bizimle anılıyor. Gelmez diyemem paragöz bir futbolcu, onun için hayatta önemli olan iki şey var.. Parası ve saçları.
Yani basının şişirme haberlerine kurban gittiği çok net belli olan futbolcu. Lakin olur da böyle bir niyet varsa yazıklar olsun, milletin çer çöplerini toplamaya doyamadıkları için...

Şimdilik sözlerimi burada sonlandırayım çünkü açıkça basının uydurma haberi. İş ciddileşirse ekleme yaparım.
2017-2018 yılında galatasaray'da 33 maçta 29 gol atarak alex de souza'nın bir maçta en fazla gol atan yabancı futbolcu olma unvanını elinden alan ve ağustos ayında 36 yaşından gün almaya başlayacak olan santrafor.
twitter.com
prim peşinde yine reis. etkileşim düşmüş galiba. xd
açıkçası kendisini seviyorum, bize saygısızlık yapmıyor, bize geçiriyor arada ama tatlı bir şekilde. herhangi bir saygısızlığına da rastlamadım galatasaray'da oynarken.
Şimdi baktım adam gol yağdırmış arap liginde de gititğinden beri.

Süper lig'in resmen panzehiri gibi santrafor. Gs kendisini yollayıp yerine aldığı iki forvete milyonlar dökmüş ve zararlı çıkmıştır.

soldadoyu aldığımız yıl bunu alacaktık şu an bile forvet sorunu yaşamazdık eminim. ama bizimkiler 6 milyon €'ya başarısız olacağı belli sakatlanmış forveti aldı.
alanyaspor'un istediği forvet. bu paragözü alanyaspor alabiliyorsa biz de yoklamalıyız yedek için. herkes yaşından dert yanacak haliyle fakat cisse'nin yerine oynar.

ha bana göre gelirse as forvet olur da biz yine de öyle düşünerek transfer yapmayalım :)
Sakın almayın bunu yedek medek diye bizimkiler as yaparlar 37 yaşında as forvete bayılırlar. Gs'ye geldiği yıl biz alacaktık asıl geçti ama şimdi anadolu takımında iş yapar.

Bu arada parayı hesaba yatırdın mı yarın çubukluyla pozu hazır bile öyle de parayı sever kendisi gsliyim hiçbir yere gitmem diye sakın poz kesmesin :d

Cisse çöpünün bile gol kralı olduğu anadolu takımında hayli hayli olacak bitirici santrafor.