Futbolcu

Boy: 1,87
Mevki: Stoper
Olma ihtimalini görmediğim oyuncu. Ters piskoz xd
Stoperde tecrübeye hayır demem. Her ne kadar takımın aşırı yaslanmasindan şikayetçi de olsam godin gibi bir oyuncu her takıma lazım. Hem savunma lideri olur hem de yanındaki oyuncuya seviye atlatır.

Emre menajeriyle görüşmüş olabilir ama bu menajer sadece godin'in menajerliğini yapmıyordur herhalde. Üstelik 2 senelik sözleşmesi devam ediyor. Menajerler başka bir futbolcu için görüşülmüş olabilir.

Olur da gelirse savunma hattı 31-32 yaş ortalamaya çıkar bu da tecrübe demek. Zaten bu sene hep tecrübeye imza attık, potansiyele yönelik hamle şimdilik yok.
Cagliari'ye 2.8m € maaşla gittiği haberleri düşen uruguaylı stoper. Bence godin gibi a sınıf bir defans için verilebilecek bir maaş ve kaç yıldır defansımızda kumar oynayıp başarısız oluyoruz böyle alfa bir defans oyuncusunu kaçırdıysak üzülürüm.
Tisserand'a 1.5-2 milyon euro verene kadar iki senelik godin transfer edilebilirdi. Zaten ligin temposu belli, bir kamyon otuz yaş üzeri futbolcu alındı birisi de godin olabilirdi, eger rakamlar doğruysa.