kesinlikle ciddiye almamız gereken pota. şampiyonlar ligi ön elemesini geçtim, artık avrupa'dan uzak bir sezon yaşayamayız. buradan elde edeceğimiz gelir (son 32'ye kalırsak 12 milyon euro civarı) önemli.

şampiyonluk potasından düştüğümüz potaya bak. allah belanızı versin cidden.
ligler 12 haziran'da başlayacak (güya) ama bizim hala bir hocamız yok. ve bu potayı ciddiye almak zorundayız. avrupa ligi'ne gidemiyoruz lan iki senedir. şaka gibi avrupa'dan uzak bir sezon daha geçiremeyiz. 12-15 milyon euro civarında bir gelir elde edeceğiz gruptan çıkarsak. hatta ilerlersek daha da fazla gelir elde edeceğiz. bunun için önemsemek zorundayız.
daha ffp cezalarına hiç girmedim bile.
t: mutlaka ciddiye alınması gereken pota.
edit: ziraati unutmuşum. onu alırsak direkt olarak avrupa ligi'ne gideceğiz ama bilin bakalım ne eksik? evet evet, hoca dediğinizi duyar gibiyim.
ajandasında gg, caner ve sinan g gibi müthiş isimleri barındıran sportif direktörümüzün ve karar alma noktasında adeta dc karakteri flash gibi hızlı davranan yönetimizi görünce bizi ilgilendirmeyen pota.
bu kafayla kötü günleri geride bırakıp daha kötü günlere adım atacağız gibi duruyor.
avrupa ligini küçümsemeyi zaten kabul edemiyorum da oraya gidip kendine bu yoklukta gelir elde etmemeyi de göze almayı hiç kabul edemiyorum.