serdar-lemos tandemi ile çıkılması gereken maç. lemos'u deli gibi merak ediyorum, ilk maçın günahı olmaz tabi ama düzgün denilen ayağını ve tekniğini nasıl kullandığı hakkında ipuçları alabiliriz. yatabare gibi güçlü bir oyuncu ile nasıl boğuşacak o da önemli.

valencia'yı da izlemek lazım, umarım 11 başlar. thiam ile değişmeli olarak kanat ve forvet mevkilerini nasıl idare ediyorlar görmek lazım. bu senaryoda pivot frey'in olmayacağını varsayarsak uzun top atabilen canerden ziyade sol bekte daha dengeli olan novak ile başlasak iyi olur.

özetle, yeni transferlerin dahil olduğu bir 11 bekliyor, istiyorum.

kalecifarketmez
gg-serdar-lemos-novak
gustavo-jailson
sinan-deniz-thiam
valencia
Güne ''bir şarkısın sen'' şarkısı ile başladık. Bu şarkının bizde ki yeri farklıdır :) Uzun zaman sonra bir kupa maçına çıkılacak. Yıllar sonra böyle bir maça denk gelmek normal bir kupa bile gelse heyecanlandırıyor artık. Saat 21:00 bekleniyor. Çocuklar İnanın!
Antalyaspor maçı kadar rahat geçmesini istemediğim maç. O maçta hemen havlu attı antalyaspor. Bu defa zorlamak, hatta skor olarak geriye düşmek ve buna çare olarak neler üreteceğimizi görmek istiyorum. Yani gerçek bir test olmalı.
görsel


yeni transferlerin dahil olduğu bir 11 beklediğimi söylemiştim dün (bkz: #26290) , hoca daha hazır olanları tercih etmiş.

edit: novak yedeklerde yok, caner'in olası sakatlığında devşirmelerle dejavu yaşamaya hazır mıyız gençler ?
yedeklerde iki kalecimizin olmasıyla dikkat çeken maç. xd

takımın geri kalanı ya sakat ya da milli takımlarda, bari oytun'u da ekleyelim demiş erol bullet. xd
4. dakikası oynanan maç.

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Sadık, Caner, Gustavo, Tolga, Deniz, Sinan, Thiam, Frey

Sivasspor: Muammer, Goiano, Robin Yalçın, Camara, Uğur, Cofie, Hakan, Ziya, Erdoğan, Gradel, Yatabare.