16 haziran'da istanbul'a getireceğimiz söylenen t.d.

Elit bir teknik direktördür kendisi ama çin'e gitmesi ve oradan gelecek olması kafada futbolu bitirdiğini gösteriyor olabilir, Konsantre olmayıp keyif yapacak havası veriyor. Ama aksi durumda advocaat etkisi de yapabilir yıllardır beğendiğim hocalardan.

Bizim düşük bütçeli transfer limitimizi kabul edeceğini de hiç sanmıyorum adam parasızlık görmemiş ki. Ali koç'un 4 ay erol bulut'u beklediğini de öğrense bu nasıl yönetim der adam zaten gelmez amk.
Fenerbahçe ile adı anılan hoca.

Hadi bu adama formsuz dersiniz, bunamış dersiniz, modası geçti falan dersiniz. Ama bu adama kötü hoca demezsiniz be kardeşim ya. Steven Gerrard' a falan topa vurmayı öğretmiş adama neler neler deniyor twitter'da. Deco'lu rivaldo'lu barca'ya ve zidane'lı real' e karşı valencia ile şampiyonluklar almış adama denilenler çok fantastik. Tarihin en iyi takımı 2005 milan'ı yenerek aldığı şampiyonlar ligi şampiyonluğunu demiyorum bile. 15 yaşında olduğunuzu bu kadar belli etmeyin.

Çok iyi hocadır, yetenekli oyuncunun dilinden anlar. Ama ilginç takintilari vardir, sezon icinde devamli oyun stilini değistirir. Kadro formasyon falan çorba olur. Son durumu nedir bilmiyorum, malum çin'e gitmiş. Düşüşte olmasa adı bizle anılmaz zaten. Ne kadar düşüşte olursa olsun bu çöp ligde 40 hafta boyu hocasız oynayıp şampiyonluğu kıl payı kaçırdığımız aklıma gelince gelsin diyorum.