Yağız Sabuncuoğlu: Fenerbahçe, Levent Mercan için Karagümrük FK ile resmi olarak temasa geçti ve Levent ile ilgilendiklerini resmen ilettiler. Ama henüz bir anlaşma yok.

Süleyman Hurma: Levent Mercan’ın, Fenerbahçe’ye transferi konusunda ilgi var ancak bir anlaşma yok.

sezon sonunda ferdi ve jayden biri mutlaka satılır belki de ikisi birden satılır her durumda kadroya katılmasının fayda sağlayacağına inandığım bir genç, ferdi-levent yada jayden-levent rotasyonu çok şık durur.
Levent Mercan, yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek. Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’e 2 milyon Euro bonuslar ödeyecek. (Ajansspor)

8/10 mevkiinden sol beke evrilen 2000 doğumlu alamancı oyuncu. stilli eski gslı marcelo saracchi'yi anımsatıyor çabuk seri ayaklarına hakim, bu iyi özelliklerinin yanında hücumdan evrilmesi dolaysıyla defansif zaaflar taşımıyor değil. ferdi ve jayden'dan birinin kesin satılacağını düşünüyorum hatta ikisinin birden satılması sürpriz olmaz zaten böyle olmasa yönetim lig bitmeden sol bek harekatına girişmezdi, sol beke iki yabancı düşünülemeyeceğine ve görünürde levent'ten daha iyi yerli sol bek de olmadığına göre transferi gayet mantıklı duruyor.
Ferdi kesin satılacak gibi jayden as sol beke geçer bu elemanda türk bir tane bek yedeği olsun diye düşünülüp alındı heralde.

Sınırlama var diye zorunlu yapılan transfer. Hızlı mızlı bişey gibi gözüküyor umarım nazım sangare gibi çıkmaz allah korusun.
gelecek sezon formamızı giyecek olan karagümrük'ün gurbetçi devşirme sol beki. açıkçası istediğim bir oyuncu olmasıyla birlikte 3 milyon biraz fazla geldi 2 olsa iyiydi umarım çok başarılı olur.