Ekonomist Dergisi'nin instagram yayınında "Futbolda şike tartışmalarını bitirmek için nasıl bir strateji izleyeceksiniz?" sorusuna verdiğim cevabın önce kamuoyu ve sosyal medyada, daha sonra da Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından amacından çok farklı olarak yorumlandığını maalesef üzülerek takip ettim.Herkesin bildiği gibi 2010-2011 sezonunda birçok kulüple ilgili "şike tartışmaları'' olmuştur. Yayındaki sözlerimde herhangi bir kulübün veya kulüplerimizin ismi geçmemiş, imada bulunulmamıştır.Buna rağmen Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi tarafından konunun saptırılması asıl 'rezalet'tir.Daha üzücü olan ise Fenerbahçe gibi güzide bir kulübümüzün ve köklü bir camianın bu anlayışla yönetilmesidir.Türk futboluna ve Fenerbahçe Kulübü'ne, şu anda Fenerbahçe Başkanı ve Başkanvekili olan şahıslardan daha uzun yıllar hizmet etmiş olmak gurur madalyamdır.Adımı bir terör örgütü ile yan yana getirme cüretini gösteren Semih Özsoy'un şahsımla ilgili itham ve saldırılarını esefle kınıyor ve ayıplıyorum. Benim, yıllardır Türkiye'ye nasıl hizmet ettiğimi herkes biliyor.Fenerbahçe'ye nasıl hizmet ettiğimi ise, 2010-2011 sezonunda yönetici olan, şimdiki Başkan Ali Koç, ''Nihat Özdemir'in Başkanlığında bu yönetim yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışmıştır" diyerek özetlemiştir.Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye olan hizmetlerimi sorgulamak başkanvekili olan şahsın haddine değildir.Göreve geldiklerinden bu yana sportif başarısızlıklarını sosyal medyanın yönlendirmesi ile örtmeye çalışanların bu tür açıklamalarına itibar edilmemesini kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Saygılarımla
Nihat ÖzdemirTFF Başkanı
------------------------------
biraz yanmış. fetöcü denildi ya kendsine ajdashjfashfjashfjadsf...

ulan nihat, it gibi biliyordun konunun bu yerlere çekileceğini.
bir de sportif başarısızlığımızdan dem vurmuş. ulan aptal herif, bu takıma transfer yaptırmayan sen değil miydin? hakemlerle doğranan biz değil miydik? yok ya konuşmak istemiyorum ben sdfsdfasdfa... cidden gülüyorum artık. gülmekten başka bir şey gelmiyor elimden zira.
laf söyledi bal kabağı.
24 saat sonra gelen bu açıklamanın hükmü yoktur. üstelik konuşmasının hiçbir noktası çarpıtılmamıştır. evet fenerabahçe sportif olarak kötü durumdadır. ama sen bu lafı ortaya atmasaydın fenerbahçe yönetiminden birisi çıkıp sana bir şeyler söyler miydi ?

demek ki sen gündemi değiştirmek için ortaya bunu attın, tepki geleceğini de adın gibi biliyordun. birisi sana bu saçma cümleleri söylemeni emretti sen de söyledin. senin kulüpte uzun süre çalışmış olman bu hadsiz söylemleri söyleme hakkını tanımaz.
isim vermedim ben ne demektir ? sen bizi aptal mı sanıyorsun ? düpedüz hedef gösterdin büyük fenerbahçe'yi. son 9 senede hiçbir şike vakasına rastlanmadı ne demek ya ? sen göreve geleli sadece 1 sene oldu. kendi dönemin hakkında konuşsan kimse böyle reaksiyon göstermezdi. ama sen 5 değil 10 değil özellikle 9 sene dedin. 3 temmuz'a vurgu yaptın. açıkça o dönemde şike yapılmıştır demek istedin.
sen şu açıklamada özür bile dileyemedin. 17 sene yönetimde yer alan birisi varsayalım söyledikleri çarpıtıldı, sözlerim yanlış anlaşıldı özür dilerim diye bir cümle yazar. ama yok. demek ki en büyük fenerbahçeli benim diyerek hamaset yapmıştır. bu sözleri ile de fenerbahçe'den ihracı kesinleşmiştir.
yargılanacaksın. sen ve senin zihniyetinin, sana bu sözleri kurduranların hepsi.
eski defterlerse eski defterler açılsın artık ne varsa. vursun başkan masaya. ak ile kara ortaya çıksın. şike yaptıysak yaptık denilsin yapmadıysak yapılmadı denilsin. yeter artık bıktım 10 senedir aynı şeyleri konuşmaktan.
kardeşim, şike diyorlar, gözaltına aldıkları, tutuklanan adamların ne de kulübün kasasından usülsüz çıkan para 0 tl! neyle şike yaptık biz? bunları artık konuşmanın vakti geldi. nihat özdemir de bir şey biliyorsa çıksın konuşsun, desin ki o dönemde şike yapıldı desin. ya da yapılmadı, maksadımı aştım desin. herkes rahatlasın. yeter artık.

sen tff başkanısın, senin ne haddine süper lig'deki bir takımın başarılı ya da başarısız olması. birilerinin tasmasını takmışsın boynuna, kukla gibi oynuyrosun. aldığın hiçbir kararı kendinden alamıyorsun. hiçbir görüşünün önemi yok. her sabah uyandığında lanet ediyorusun. her gece uyumaya gittiğinde kendinden nefret ediyorsun. içten içe yıkıksın. biliyoruz. al sana düzeltme şansı. çık, ne biliyorsan konuş. de, ne şikesi kardeşim de. öyle bir şey olmadı de. olduysa da oldu de. ne dersen de ama kendinden artık daha fazla nefret ettirme.

bir tff başkanı düşünün ki kendisini en çok seven kulüp trabzonspor. ve trabzonspor'un da en çok yardım aldığı dönem bu dönem. ya 15 sene çalıştım diyordun, hangi dönemde trabzonspor'a verilen destek fenerbahçe'ye verildi kardeşim?

utan artık!