Haziran sonunda sözleşmesi bitecek tecrübeli ve iyi kanat oyuncusu.
Yaşına rağmen tam bizim için biçilmiş kaftan profesyonel bir oyuncu kendisi ama ekonomimiz izin vermeyecektir böyle transferlere artık heralde.
Muhteşem sportif direktörümüz emre Belözoğlu tarafından kendisine 3 yıllık teklif götürülen kanat oyuncusu.

Fndnjsjsjsjjs...
şaka bir yana acaba sözleşmesinin boşa düştüğünden haberdar mıdır?

Sportif direktörlük işi ikna işidir. Düşük bütçelerle muhteşem işlere imza atmaktır birazda. Yoksa bana da versin birisi bütçe getiririm herkesi, ederinin 10 katını vererek...
Bizim yönetim ve sportif direktör daha teknik direktör açıklamalar cüret edemiyor, savunmaya gg Caner falan diyor ne perisic'i. Olsa olsa Mehmet Yozgatlı gelir, zira ismi anılıyor. Jfbshdjfjshjsjs
menajeri tarafından kulübümüze önerildiği iddia olunan hırvat hücumcu. tottenham'la 1 yıl daha sözleşmesi devam ediyor belki tottenham sözleşmesinden çıkmak istemiştir bilemiyorum yalnız gelirse büyük katkısı olacağına inanıyorum, merkezde dzeko varken zaha mı perisic mi deseler kesinlikle perisic derim, eleman hem orta sahanın solunda hem sol önde hem de tamamlayıcı forvette oynayabiliyor evet zaha heyecan verici bir isim ama perisic'in takıma katkısı daha yüksek olur, perisic iki ayağını da birbirine yakın derecede kullanıyor caner gibi sıfıra inmeden orta kesebiliyor sıfıra da iniyor sağdan kesildiğinde arka direğe koşup pozisyonu da tamamlayabiliyor gelirse podolski/kuyt etkisi yaratır.
ivan Perisic; Acun Ilıcalı, İrfan Can Kahveci, Emre Belözoğlu ve ile birlikte plaj voleybolunda görüntülendi. görsel


herhalde olacak gibi duruyor acun kafakola aldıysa buradan dönmez diye düşünüyorum perisic dzeko kent ileri üçlüsü fena durmuyor.
Dzeko'nun, ryan kent'in aksine hocaya danışılmadan alınabilecek futbolcu. Hemen hemen her taktik anlayışta kendisine yer bulabilir. Sol bek oynar, sol kanat oynar, sol kanat forvet oynar; pas oyunu oynar, geciş oyunu oynar... kaldı ki rossi gönderilecekse, ryan kenti'n iki maçını kayıttan 90 dakika izledim, o iki maça göre perisic'e ihtiyacımız var. Tabii iki maçla sağlıklı analiz olmuyor onu da belirtmek lazım. Kendi adıma en utanç verici örnek Kim min jae'yi de 2-3 maç kayıttan izlediğimde beğenmemiş savruk bulmuştum.(*) kötü maçlar denk gelebiliyor.