en kısa sürede sözlüğe eklenmesi gereken buton.
yarım saat bir şeyler çiziktiriyoruz kendimizce, sözlük bir an bug-a giriyor, her şey çöp oluyor.
bu artık 1 değil 2 değil. her defasında yazıyı bir kenara yedekleyip başlığı oluştur diyemiyoruz haliyle. otomatik yedek alması gerekiyor sözlüğün ki sayfa yenilemekten tutun da bu tarz sözlüksel problemlerin yaşandığı ya da o an bir başka tahmin edilemeyen sorunların yaşandığı ( internet kopması-elektrik kesintisi vb ) anlarda yazılanlar ziyan olmasın.
cidden sinir oldum. bir süre yokum buralarda.
Taslak özelliği gelsin tabi de asıl sıkıntı sözlüğün buga girmesi bence. 2 defa yaşadım ben de bu sorunu.. Birinde sayfayı kapattım diğerinde ise bir dakikaya yakın bekledim, entry girildi.
Tanım : sözlüğe biraz acele gelmesi gereken özelliklerden biri.
Bu özellik gelene kadar yazacağınızı bir Word dosyasına yazın ve yapıştırıp direkt gönderin. Böylece sözlüğün buga girmesi sorun olmaz.
'ya katılıyorum. geçen 30 dk boyunca entry yazdım ve bir anda boşa gitti. yeniden yazdım tabi sinir oldum ama dersimi aldım, bundan sonra uzun yazılarımı her paragrafta ctrl+c yapıyorum ve metin belgesine yapıştırıyorum.
ama işte sıkıntı şu, bu acayip yoruyor. taslak özelliği gelse keşke.
t: gelmesi gereken özellik.
Ne zaman gelecek merak ettiğim fasilite.

Başlığı açmamın üzerinden 3 ay geçmiş hemen hemen. Cidden böyle ziyan olunca yazılanlar sinirlerim bozuluyor.
sonunda gelmiş özellik.

yazdığınız entry'lerden sonra sol alttaki butona tıklayıp taslağa kaydedebiliyorsunuz: görsel


taslaklarınıza ise profilinizden ulaşabiliyorsunuz: görsel


çok sevindim gelmesine, en çok beklediğim özelliklerden birisiydi.
Bir önerimin olduğu buton.

Malumunuz bu butonu kullandıktan sonra taslağa gidiyor entry. Fakat her 3-4 paragrafta bir taslak aldığım için sürekli yeniden taslağa girmem gerekiyor.

Demek istediğim şu. Taslağa kaydettikten snra entry hem taslağa gitmeli hem de yazmaya devam etmeliyiz. her seferinde "taslaklar" sekmesine girmek sıkıcı oluyor.

ek: (bkz: #26213)