Futbolcu

Doğum: 20 Ocak 2004
Uyruk: Türkiye
Boy: 1,78 m
Mevki: orta saha
Ayak: Sol
sözleşme: 30.06.2023
gol atıp atmaması önemli değil, önemli olan 16 yaşındaki bir çocuğa maç 0-0 iken frikiği kullandıracak özgüveni vermek ve bu vizyona sahip olmak.

bizim ömer faruk beyaz oynayacak bir de frikik kullanacak. işte bizim ihtiyacımız olan ve olması gereken hamleler bunlar ama biz 30 yaş üzeri oyunculara yatırım yapmayı tercih ettik.

bari ömer faruk beyaz'a sözleşme uzatıp altinordu'ya kiralık göndersek. bizim vermediğimiz süreleri orası verecektir.
hazır altınordu ile hatırı sayılı ilişkilerimiz varken kadromuza katmamız gereken büyük potansiyel. ömer ile beraber fenerbahçe orta sahasında izlesek uzun yıllar.

ama tabi bunlar çok zor ihtimal, büyük ihtimal birkaç yıl içinde direk avrupa'ya gidecek.
kendisinin fenerbahçe'ye ya da başka bir türk takımına gitmek isteyeceğini düşünmüyorum. daha dün mustafa kapı galatasaray'dan ayrıldı. burak ince de muhtemelen ayrılıp avrupa'da şansını denemek isteyecektir. genç futbolcular artık kariyerlerini avrupa'da devam ettirmek için çabalıyor.

ha kendisi gelmek istese cüzi bir bonservis bedeliyle takımımıza katılabilir fakat böylesine yetenekli bir oyuncuyu avrupa kulüpleri mutlaka izliyordur. zaten kendisinin de tercihi az önce bahsettiğim gibi muhtemelen avrupa olacaktır.

ömer faruk beyaz'ı kaybetmesek kafi. umarım en kısa zamanda öfb ile sözleşme yenilenir.
Cok yetenekli wonderkid. Superlige ugramadan dogrudan avrupaha gidecektir muhtemelen. Bu arada burak'tan daha iyi bir gence sahibiz ama kadroya bile almiyoruz, ne kadar acı...