Çok çok daha büyük bir futbolcu olabilecek yetenekteydi. Sakatlıklar mi kendi motivasyon sıkıntısı mi bilmem ama o seviyelere çıkmasına karşın oralarda kalamadı. Kariyeri başka olabilirdi.
Sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan ve werder Bremen tarafından yeni sözleşme teklifi yapılmayacağı açıklanan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu.

Takımın başına Nenad bjelica geçmesi halinde orta sahada pas akışını kontrol edecek, beyni ile oynayan, oyun görüşü iyi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız olabilir. Hem tecrübesi hem pas ile oyun kurma becerisi hem de duran topları kullanabilmesi ile 2 yıl fena katkı vermeyecektir.

Kendisinin Türkiye'de futbol oynamaya sıcak bakmadığı söyleniyor ama olası bjelica anlaşması sonrası fikri değişebilir.
Enes ünal gibi kültürlü olan ancak futbol yeteneği belli bir çizgide kalmış futbolcu.
dortmund’u şampiyon yapan takımın en önemli oyuncularındandı ve yanlış hatırlamıyorsam kaptandı. Real’e transfer süreci onu tıpkı kaka gibi bitirdi. Dönüşünde eski formunu yakalayamadı.
2010’lu yıllarda milli takıma liderlik yapmasını çok istemiştim. Olmadı ama yine teknik direktörlük döneminde çok başarılı olma ihtimali var, bunu değerlendirmeli. Dil avantajı ve kloop, mourinho gibi hocalarla çalışması onu 2, 3 adım öne taşıyor.
türk futbol camiasında da bir iz bırakmalı.
Fenerbahçe'ye gelmesi halinde katkı yapar mı diye düşündüğüm bir futbolcu.
Çok fazla gurbetçi futbolcu sevmem aslında fakat Nuri'nin yeteneği ve milli takımda ondan faydalanamamış olmamız bir realite. Avrupa'nın önemli takımları tarafından transfer edilmesi de kalitesini ispatlar derecede.
Son yıllarda adeta silik bir performans sergiliyor olsa da ligin üstünde bir kalitesi var, bonservisi elinde. Emre Belözoğlu belki ikna eder ve orta saha bolluğumuza karşın kaliteyi biraz daha arttırabiliriz. İlerleyen süreçte yönetimde de kendisinden faydalabiliriz.
fenerbahce'ye gelecegini dusunmedigim futbolcu. yonetimin kendisini isteyip istememesi bir yana, dolgun bir maas isteyecektir. dolayisiyla fenerbahce'ye gelmez.
eger fenerbahce'ye bir sekilde gelirse de kostek degil destek olurum. yabanci siniri da gundemde hem. yani bir yorum yapmayacagim kendisi hakkinda. zaten saldim artik ben, yonetim en iyisini yapiyordur umarim.
Türkiye'de futbol oynamayı düşünmediğini daha önce açıklamış olan tecrübeli orta saha oyuncusu.

Almanya'da hem saygı görüp hem de yüksek hedefi olmayan takımlarda rahat bir şekilde kariyerine son verecektir.