Sut gucu yuksek 10 numara. Alanya baskani adami biz daha ucuza birakir gibi. Erol bukut gelirse bence kendisi de kesin olarak gelir cunku halihazirda 10 numaramiz yok ve erol bulut 10 numara isteyebilir.
Sut atmasi bile benim icin cok onemli bir kriter. Cunku takimda duzgun sut cekebilen oyuncu yok neredeyse. Soyle soyleyeyim; ilk 11'de duzgun sut cekebilen tek oyuncu vedat, o da formsuz. Hadi az biraz da deniz t. Gerci onun da sutlari cogu zaman kaleyi bulmuyor da neyse.
Edit: oyuncunun diger ozellikleri ile ilgili bir yorum yapmayacagim. Sadece sut ozelliginden bahsettim. Erol bulut geliyorsa bunu da yaninda getirebilir, bundan dolayi gelmesi cok yuksek ihtimal.
Bence iyi futbolcu beğeniyorum kendisini.
Büyük takımlar için seviyesi yeterli mi tam emin değilim ama fenerbahçede oynamakla alanyada oynamak arasında çok fark var.bir 8 numara alıp 433 oynasak daha iyi olacak artık bırakalım şu 10 numara transferini.
Tam bir vizyon transferi. 10 numara için tek üst düzey özelliği şutu olan bakasetas'ı isteyip , genç oyuncu parlatma özelliği olmayan erol bulut'u getirirseniz Sezon sonu ömer faruk niye sözleşme uzatmıyor , ferdi neden gitmek istiyor, gürkan başkan niye yurt dışına gidiyor diye ağıt yakarsınız.
Gelirse sağlam bir 4141 takımı oluruz. Mhy ve bakasetas iç oynar. Bakasetas'ın şut yeteneği üst düzeyde. Oyun görüşü ise lig seviyesinde üst düzey diyebiliriz. 3m civarı biterse güzel iş olur. En az 10 gol atar diye düşünüyorum. Bakasetası farklı kılan özelliklerden biri büyük maçlarda kaybolmaması. Gs kupa ve ts lig maçlarında hep en önemli alanlarda sorumluluk alıp kilidi çözen maçı alan kişiydi. Büyük takımın ortasahasında olması gereken en temel özellik bence. Gelirse başarılı olacağını düşünüyorum, hayırlısı olsun.