(bkz: #26007)

an itibariyle trt spor'da hıçkıra hıçkıra ağlayan gs yöneticisi.

edit: açtım demin trt spor'u, adama transfer soruyorlar zırt pırt konuyu çarpıtıyor. muhtemelen fazia reis pot kırmasın diye bunu çıkarmışlar tv'ye.
hahahahah ağlamaya devam.... [br] haksız mı ? değil. adalet adına ligin ikinci yarısındaki 3 maç da seyircisiz oynanmalı. amma velakin, fikstür çekiminde ilk topu siz çekmeseydiniz yine bu taleple gelir miydiniz ? hayır. o yüzden samimi değilsiniz. o sebeple de oyun oynanırken kural değilmez diyoruz kendisine. yok öyle yağma.
Kaya Çilingiroğlu: Galatasaray ikinci başkanı Yusuf Günay TFF ikinci başkanı. Galatasaray kupa alırken 2.5 saat kortejde durdu adam. Yusuf Günay diye bir adamı kimse tartışmıyor.

90lı yıllardan bugüne uzanan kirli yapının halihazırdaki organizatörüdür.
mevcut tff yönetimi içerisindeki en fanatik gs'li şahıs. ayrıca eski gs başkan yardımcısıdır. sanırım sarı kırmızılı kulüpte görevini bu sefer tff yönetiminde devam ettiriyor.

17 şubat 2024 çaykur rizespor fenerbahçe maçı öncesinde zemin futbola elverişli değilken tff toplantısında maçı trabzon'da oynatalım o zaman dediği iddia edilmiştir. link
bence doğrudur da bunlardan o iblisliği beklerim. 11 nisan 2024 olympiakos fc fenerbahçe maçından 3 saat önce fenerbahçe'nin aldığı cezayı manidar bir zamanda açıklayan tff'den bahsediyoruz. bunlardan her çeşit iblisliği bekleyebilirsiniz. daha durun bakalım 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı öncesi ve sonrasında neler yapmayı planlıyorlar merak içerisindeyim.