devletin kanalında olacak olan canlı yayın , federasyonun klüp üzerinde yaptığı tüm baskıyı analatır da her kes her şeyi öğrenir.
Araya reklam girdi. Ali Koç gerekli olduğu kadar açık bir şekilde açıkladı.Daha önce Fenerbahçe'nin şampiyonluğu çalınmak istendi ve şimdi de şampiyon olması önleniyor dedi. Fenerbahçe taraftarı uyanık olsun. Siyasetin talimatıyla Fenerbahçe'yi bitirmek isteyen Federasyon'a karşı direnme zamanı.

3 Temmuz kadar önemli bir devreye girdik. Futbolcular ve taraftarlar hep birlikte Trabzon'u gömmemiz şart.

Türk kulüplerinin Araplara peşkes çekilmesine yönelik bir ortam oluşturulmak isteniyor. Fenerbahçe bu kulüplerden biri olmayacak...
fenerbahçe batmış, bitmiş. bunu anladım bugün. satın kulübü gitsin. bu ne lan böyle? falette de oynayamayacak muhtemelen beyler. sol bek de hayal. unutun hepsini.

başkanın acilen transferleri durdurup kulübü tasarrufa sokması gerekiyor. taraftar istifasını isterse de istesin. bunu yapmak zorunda. yoksa fenerbahçe'yi düzlüğe çıkaramaz. başka yolu yok bunun.

gerekirse 3 puanımızı silsinler, transfer yasağı getirsinler ve şampiyon olmayalım. yapacak bir şey yok. çıksın açıklama yapsın. bu sene ilk 2 içerisinde bitirsek yeter. şampiyonlar ligi'ne bilet alalım yeter. türkiye ligi gibi b...tan bir ligde şampiyon olmanın zerre önemi yok. yok hedef 23'müş yok hedef 29'muş, bırakın beyler allah aşkına. gerçekleri görmek zorundayız. gerekirse 5 yıl daha şampiyon olmayalım ama fenerbahçe'nin geleceğini de satmayalım.

ulan iyi ki başımıza ali koç gelmiş yoksa şu an bankaların elindeydik. adam sürekli kulübe para aktardı ama hala borç hat safhada. aziz yıldırım bitirmiş fenerbahçe'yi. 3 temmuzdaki duruşu da artık anlamsız benim için. bu kötülüğü yapmayacaktın fenerbahçe'ye başkan.

eğer ali koç 2. senesinde şampiyon olamazsa taraftar da istifasını isterse, koyduğu tüm parayı alsın gitsin fenerbahçe'nin başından da satılalım araplara. o zaman fenerbahçe de anlamsız olur benim için. çok kötü bir durumdayız beyler, çok. çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. tek güvendiğim ali koç. başka kimse yok güvendiğim.

ister katılın ister katılmayın, fenerbahçe'nin başına gelebilecek en iyi başkan ali koç. başka kimse de yönetemez kulübü. nokta.