17 mart 2024 2010 11 sezonu ikincisi - fenerbahçe maçında ve maç sonunda çıkan olaylarla ilgili biricik fenerbahçemizin ligden çekilmeyi oylayacağı kongredir.

Yıllardır en çok avrupa puanını ben toplayacağım, olimpiyatlara ve milli takımlara en çok sporcu ve oyuncuyu ben göndereceğim, türk sporuna en çok yatırımı ben yapacağım ama üvey evlat muamelesi göreceğim öyle mi? Billurlarımla gargara yapın mk!

Ligden çekilme kararını sonuna kadar destekliyorum. ben ve 3 kuzenim "ligden çekilme" yönünde oy kullanacağız. S*kerim onların ligini mk g*tlerine soksunlar. Bayır domuzları gibi yuvarlansınlar yarattıkları bu çamurda.

Son olarak ; Almanya ve ispanya ligini kendimize uygun görmekteyim.
olimpiyatlara en çok sporcu gönderen, milli takıma en çok futbolcu gönderen türkiye'nin en önemli spor kulübüne 3 temmuz 2011'den bu yana saldırılar gerçekleşiyor. en önemli saldırılar da tr*bzon denen pislik çukurunda yapıldı. arkadaşlar bu ülkede fenerbahçe istenmiyor fenerbahçe'ye nefretle bakılıyor yıllardır futbolda fetö yapılanmasının köpekleri fenerbahçe'ye türlü tuzaklar kuruyorlar.

açıkçası ligden çekilirse de çekilmezse de kulüp, umurumda olmaz hiçbir şey ben çubukluyu giyen 11 adamı desteklemeye devam edeceğim.
Gayrifenerbahçeliler, hatta fenerbahçliler tam olarak kavrayamadı fakat fenerbahçe lig'ten çekilip çekilmeyeceğimize dair referanduma gidiyor. Ortada blöf falan yok.
Fenerbahçemizin taşş**larının kaç ton olduğunu cümle aleme göstereceği kongre.

Başkana yetkiyi ver, gerisine karışma.

Biz olmadan bi b*k yiyemezler, g*tleri öyle tutuştu ki günlerdir 'çekilmesinler ya' diyerek ele yüze ta*ak sürüp çare arıyorlar.

Kongrede ol, yetkiyi ver, plana güven.
Fenerbahçe tarihi adına önemli bir gün.

Maç oynandıktan sonra ben dahil bütün Fenerbahçeliler biraz da duygusal olarak çok tepki gösterdik. Yalnız sezonu 4 kupa ile kapatmak mümkünken ( konferans+lig+2 süper kupa) ligden çekilmek çok da mümkün değil.

Ben Hala da aynı noktadayım, Fenerbahçe sezonun kalanında eğer bunlardan vazgeçebilecekse ligden çekilmeli. Ancak pek ihtimal vermiyorum. Süper kupadan vazgeçmek deniliyor ancak hiç kimsenin de umrunda olacağını zannetmiyorum.ayrıca beleşe kupa verdirmeyi de kendimize yediremiyorum.

Daha radikal ve kalıcı işler yapmak gerek, yayın havuzundan çıkmayı konuşmak değil cidden yapmak, kalan her maç 5 dakika hareketsiz kalmak, maç sonlarına futbolcu ve antrenör göndermemek, bundan sonra Trabzon kentinde maç oynamayacağız demek, yüzlerce kişinin indiği sahadan sadece 20-30 kişinin gözaltına alınmış olmasının reddettiğimizin vurgulandığı, yıldönümü yaklaşan otobüs kurşunlanmasının yüksek sesle hatırlatıldığı bir gün olmasını bekliyorum.

Ligden çıkmak gibi bir hamle beklemiyorum.
geçtiğimiz hafta ali koç'un verdiği iftar yemeğinde kulübün eski babayiğitleri ligden çekilmenin olmaması gerektiğinin altını çizmişler. abdullah kiğılı, vefa küçük, hulusi belgü, ozan balaban, sadettin saran. iftara katılanların geneli de benzer düşüncedeymiş. 1 saat sonra kongre başlayacak. ortada ne gibi seçenekler var merak etmekteyim. ali koç geçen günlerde kötü, daha kötü ve en kötü seçenekler olduğunu falan söylemişti. ama bu seçenekler nedir tam olarak açıklanmadı yine al sana bir iletişim sorunu neticesi daha. bu atılganlık bir anlık duygusallıkla yapıldı o çok belli fakat şimdi iki tane sonuç çıkacak. ligden diyelim çekildik komple. bu kirli düzen devam edecek bir süre daha bu futbolcular sezon açıldığından bu yana 50'ye yakın maç oynadılar bunca emek verdiler kan ve ter döktüler sahada nitekim taraftar da her şeyini verdi her maçta. bunların telafisi ne olacak merak ediyorum ? diyelim ligden çekilmedik sadece sert demeçlerle gündemi oyaladık taraftarın biraz gözü boyandı bu da rakiplere malzeme verecektir. hatta daha kötüsü tff'ye koz verecektir. yani yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal hesabı bir kongre. herkesin kafası karışık.

bu arada süper kupaya çıkmama ihtimalinden de söz edilmiş. senin rakibin her çeşit etik kuralı ayaklarının altına alan iğrenç bir yönetime sahipken çıkmaman ne yazar ? bu pislikler alır kupayı sahada eşşekler gibi tepinirler çok objektif spor medyamız da bunları paşalar gibi över. siz türkiye'de böyle bir şeyin olmayacağını mı düşünüyorsunuz yani ?

bütün bunların yanında acaba ali koç haziranda yeniden aday olacak o yüzden güven tazelemek için mi bu kongreyi yapıyor onu da bilmiyorum. kafamda binbir çeşit soru işareti var.

ha son olarak eğer ligden çekilmezsek takım sonraki maçlara çıkıp dökülürse bu kongreye yazar herkes bilmiş olsun.