Gerçekten hayret uyandıran bir hadise bu.

Aslında başlığın doğrusu " ... transfere zorlamak " olacaktı fakat karakter sınırına takıldı.

Dün başkan Ali Koç basın toplantısı yapıyor, 2 senedir ekonomik olarak dip yapmış, kampanya organize edilmiş. Tv'de bile türlü maskaralıklar yapılmak durumuna düşülmüş fakat taraftar toplantı esnasında bile, bunları bildiği halde bile sosyal medyada transfer de transfer, sol bek de sol bek, forvet ne zaman gelecek, yeni stoper ne zaman vs vs...

Fener ol kampanyasına para verildi güzel de mevcut borcun yanında devede kulak bunu da herkes biliyor ama nedir bu transfer deliliği anlamıyorum. Nereye kadar devam edecek?

Bunda kabahatin büyüğü başkanda ama. Çıkıp diyecek transfer yapmıyoruz, paramız yok. Kimse bizden yüksek maliyetli, yuksek kariyerli isimler beklemesin. Ama demedi, demiyor. Bjk başkanı gibi durumu daha net söylemeli, gerekirse taraftara karşı da başkanlık yapmalı - yapabilmeli.

Son sözüm de Taraftar dostlara olsun, artık kulübü transfere zorlamayı bırakın. Battık battık. 3 milyar TL'den fazla borç var. Üstüne faiz biniyor her gün. Borç azalmak bir yana bir de arttırıyoruz. Zaten transfer işini de beceremiyoruz bari harcamayalım boşa kaynaklarımızı. Sol bek sol bek kim gelirse h.a.k'tan iyidir diyoruz sonra gelecek birisi göndermek için de aldığımız kadarını vereceğiz.

Uyanın dostlar uyanın, gün birlik günü. Gün kulübe sahip çıkmak baskı altına alıp hatalı kararlar vermelerine sebep olma günü değil.
maalesef fenerbahçeli fenomenler tarafından çok baskı yapılıyor yönetime. twitter'da her postun altına sol bek, stoper yazıp duruyorlar.

fenerbahçe'nin her sene 450 milyon lira faiz yükü olduğunu bilmiyorlar. evet arkadaşlar bu faiz yükünü ali koç sayesinde karşılayabiliyoruz.

ali koç çıkıp diyor ki ben para veririm, transferleri ben yaparım diyor. ama ffp kıskacındayız diyor. yani adam zaten dünden hazır kendi parası ile transfer yapmaya. ama ffp kıskacındayız. limit zaten aşılmış. normalde 3 puan silinmesi gerekiyor takımdan ama ali koç yine elini cebine attı ve 40 milyon lira artışa geçti. yani bu adamın fenerbahçe'ye yapmadığı iyilik kalmadı. ama hala utanmadan bizim ergen twitter tayfa transfer istiyor.

ali koç'un artık çıkıp ''transfer yapamıyoruz, bu sene şampiyon olamazsak 5 sene daha şampiyonluğu unutun yapılanmaya gitmemiz gerekiyor.'' demesi gerekiyor. 5 yıl milan gibi takılalım n'olacak ki?

şu an ali koç yerine başka birisi olsaydı kulübün başında, fenerbahçe çoktan bankaların eline düşmüştü, kadromuz boşaltılmış, transfer yasağı gelmişti. lig düşecektik belki de. devlet kurtarırdı kurtaracaksa. yoksa o da yok. ama ali koç şu yükün altında bile geldi elini taşın altına soktu, kendi bankalarından fenerbahçe'ye para aktardı. fener ol gibi bir kampanya yaptı ve fenerbahçe'yi ayağa kaldırmaya çalışıyor.

20 yıl aziz'e sabredenler ali koç'a 2 yıl daha sabredemiyorsa kapatın gitsin kulübü abi. gerek yok yani var olmaya. fenerbahçe yıkılmaz diyorsunuz her yerde, 2 sene şampiyon olamamaya sabredemiyorsunuz. hemen aziz yıldırım'ı istiyorsunuz. soran olursa fenerbahçe yıkılmaz.
para yoksa transferde yok , transfer olmasa da bu takımı destekleyeceğiz.sezon sonunda gülen tarafta biz olacağız. 5-6 tane twitter veledine bakıp gaza gelecek değil bu taraftar.
sadece fenerbahçe taraftarına has bir durum değildir. maalesef türk taraftarının çoğunluğunda transfer fetişi vardır.

hele fenerbahçe gibi türkiye'de yıldız futbolcu getirme öncüsü bir takımın taraftarının daha da iştahlı olması garipsenmemelidir.
Transfer yok arkadaslar bunu artık kabul edelim ve kulübe bu yüzden baskı yapmanın manası yok ancak sözleşmesi biten ya da çok ucuz olan oyuncuları alıp parlatıp satmamız lazım bunu kabul etmek gerek. Deniz bitti artık öncelikle borçlar ödenecek sonra o istediğiniz dünya yıldızları gelecek. Ben Kadıköy doğumluyum neredeyse gözlerimi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında açtım bu takımı ben kıyamete kadar destekliyorum siz yıldız isteyenler başka takımı destekleyebilir.
daha 400.000 Euro ya transfer ettiğimiz adama harcama limitimiz olmadığı için lisans çıkartamıyoruz. bonservisine 10 milyon euro istenen sol bek hayali kuruyoruz.