Ya da kısaca fred. Manchester United forması giyen 1993 doğumlu orta saha.

Gs'nin transfer için görüşmeye gittiği konuşuluyor.

Parades olmuyor olsa gerek ki fred'e gitmişler. İyi futbolcu, alırlarsa seviye atlatır.
Net bir şekilde bizim orta sahamıza lazım böyle bir transfer ama gs alacak gibi kendisini.

Artık şu üst seviye orta sahayı bizde mi alsak diyorum ya kimsenin adı da geçmiyor. Crespo mert hakan falan bunlarla başa çıkamayız fred gibi biri bize lazım asıl.
Daha dun 1 milyar tl zarar aciklayan, bunun ustune icardi ve zaha'ya kulubun tapusunu veren bir takim hala nasil oluyorda bu tarz transferlere girisebiliyor anlamis degilim.

Hayirsiz olmasini diledigim oyuncu.
gsnin kapısınında yattığı fakat sonuç çıkaramadığı dinamo. peki paralı köpeklerden fred'i alamadıklarına dair tek satır okudunuz mu? okuyamazsınız çünkü organize çalışıyorlar gsnin reddedilemeyeceği algısı oluşturuyorlar bunlar babadan oğula nesilden nesile.
Bence de fiyat yükseltmek için teklif verdiğimiz futbolcu.

Ancak elimizde bir hayli 8 var. O zaman neden szymanski geldi neden zajc ile uzattık? Bir de bu iki isme karşın fred hücumda o kadar da etkili bir oyuncu değil. Fakat oyun hızına inanılmaz katkı sağlıyor, box to box tam bu futbolcu için uygun tabir.

Kadromuzda olsun ister miyim? Kesinlikle. Ancak sırf GS ile uğraşacağız diye gidip alırsak ve sağ kanatta ick ile oynamak zorunda kalırsak fena sövülür.
Kesinlikle kadroda isterim ali koç gitti 8 numara aldı diyıruz da bizim o 8 numaraların fredle alakası bile yok. Sahanın her yerine ayak basan takımı rahatlatan sağlam ciğersiz bir oyuncu.

Gs alacaksa da daha pahalı alsın.
üzerinde çok farklı oyunların döndüğü oyuncu. biz ihtiyaçtan almak istiyoruz gs gol atma olmazsa fiyat yükseltme derdinde tüm yardakçılarıyla birlikte bu işin üzerinde duruyorlar, acınacak duruma düştünüz ulan karaktersizler.