ilk yarısını 44-38 önde kapadığımız maç.

edwards14 sayıda. birebirleri iyi oynadı bugün içeri penetreleriyle, faul almayı da başardı bu sayede. 5/5 attı çizgiden.

diğer en skorer motley 10 sayıda ve devreyi bir faul yaparak geçti o da olumlu bizim için.

booker sakatlığından ötürü yok ama yine de iyi savunma yapıyoruz genel olarak boyalı alan dahil böyle devam ederiz umarım
3. periyodun son bölümünden itibaren saçmaladığımız maç. savunmamız düştü, hücum ribaundu çok verdik. hücumda da dorsey ve guduric hayalet'e bağladı hiç gelmemişler gibi maça . a.q marinkovic'i şov yaptı bir de çok kritik üçlükler soktu. dağıldık resmen.
92-69 kaybettiğimiz maç.

adım adım playoff potasının dışına doğru gidiyoruz. sakatlıklar yine yedi bitirdi bizi bu sezon.

sırf şu maçta wilbekin, pierre ve booker olsaydı skor tersi olurdu.
Çarşambanın gelişi Perşembeden belliydi.
(bkz: #115263)

Bu sezon kazanılması gereken ne kadar maç varsa kazanamadık. Sakatlar falan değil mevzu, başka bir sıkıntı var. Maccabi, iç sahada milano, valencia deplasmanı… bunlar son haftalardaki maçlar ve içlerinde en iyi oynadığımız maç ve muhtemelen şampiyon olacak Madrid maçı dışında ehhh işte performanslar sergiledik.

Rakip gardlar her maç yıldız oluyor demek ki gard savunmasına çare de bulamıyoruz. Zaten ne oynadığımızı da anlamadım gitti. Ne savunmada becerikliyiz ne de hücumda çeşitlilik var. Wilbekin evet bizim adımıza kriz anlarında etkili bir isim evet guduric istikrarsız bu sezon evet motley faul problemi yaşıyor evet evet ama takım bir şeyi doğru yapar. Geçmişte de ribaundları riske ettiğimiz sezonlar oluyordu ancak bu kadar kolay potamıza gelemiyordu kimse. Yine kaybediyorduk hatta geçen sezon Rusya krizinden sonra hedefsiz kaldığımızda zamanda bile böyle deorganize değildik. Sorun her neyse çözülemiyor ve bence çözülemeyecek de.