Haftaiçi teknik adam ve Başkan arasında problemler var denilerek hatta hoca, ts ile anlaştı diye haberlerin pompalandığı bir ortamda oynanacak olan karşılaşma.

Berabere bitecek ve can havliyle maça tutunmaya çalışacak olan otoban çocuklarının, milli takım skandalını örtbas etmek, Mhk başkanının bein’deki yapılanmayı ortaya çıkarmasına “ sana mı düştü “ şeklinde gargaraya getirmeye kalkıştığı, rakip oyuncuya saldıran efendi! Adam gibi adam muslera skandalını unutturmak adına ağzında köpüklerle sağa sola saldırdığını hatta milli maçta Fenerbahçeli futbolcuları hedef tahtasına oturtma gayretlerini unutmamak gerekir. Üzerine ödül gibi maççalan hakemi de ağlaya zırlaya atamayı başardılar.

Her şeye rağmen ads bu maçta puan alacaktır.
Simdiden sari kirmizili insan dolu metrolar(*)

Nereye baksam bunlardan birini goruyorum, harbidende bir stat bu kadar mi kotu yere yapilir(*)

Bjkliler soyleyince kiziyolar ama inonu ve bizim stat o kadar guzel konumda ki, erkenden gidip bol deniz havasiyla birlikte turlayip stada yuruyerek girmenin tadi baska.

Bu arada vurdugun gol olsun adana!
A.d.s gayet hücumcu bir takım, ilk golü saplarlarsa himmetçiler bu maçtan puan alamaz. Yarınki derbiyi de yanlarında kaşıntı merhemleri ile izlerler.

Bu gece için yine himmetçi ağlaşmaları geliyor gözümün önüne, haydi hayırlısı(*)