Gs’li amigo muhabirlerden.

Wp hesaplarından aynı haberleri giren gruptan. Necati ateş isimli şahıs hakkında arsızca bir twit atmış;

x (tweet)


10 futbol muhabbetinin 7’sinde yapılan yorumları yapmışmış, buna tepki gösterecek ne varmışmış…

Ulan rakı masasında konuşmuyor, kamu televizyonunda konuşuyor. Öyle ağzına her geleni söyleyemez. Ayrıca bir de ekmek muhabbeti yapmış arsız, ne ekmekmiş be. Ulan inşaatta çalışan adam ekmek muhabbeti yapar. On yıllarca milyon eurolar kazanan adam için ekmek muhabbeti yapılmaz. Üstüne üstlük şike imasında bulunduğu topçu “ ekmek “ götürmüyor mu ?

İşte gs’liler böyledir. Biz her boku söyleriz, bu camia ise böyledir. Liselisinden camiasına medyasına kadar…
Galatasaraylı muhabir. Az önce twitter'da kendisi hakkında bir paylaşım gördüm. Doğru veya yanlış mı bilmiyorum. Kendisinin dediğine göre Mert müldür fenerbahçe'nin teklifini galatasaray'a transfer olmak istiyorum diyerek reddetmiş. Ardından mert müldür'ün menajeri böyle bir şey yok diyerek yalanlamış. Hiç anlamıyorum mesela neden yalan yanlış bilmeden haber yaparsın? Bana komik geliyor.
tribün amigolarından farkı olmayan klasik gslı muhabir. yalnız bunların camialarına karşı kendilerini sorumlu saymalarına hayranım asla gs aleyhine tek kelime konuşmazlar. örneğin bir yabancı futbolcu gsnin teklifini kabul etmemişse gsnin teklifini reddetti yazmazlar türkiye'ye gelmek istemedi yada eşi türkiye'de yaşamak istemedi yazarlar, bunlara göre bir futbolcu gs yerine fb/bjkyi tercih ettiyse mutlaka daha fazla para verilmiştir, kendi futbolcularının maliyetini euro üzerinden söylerken rakiplerininkini tl cinsinden hesaplayarak kabartırlar, şuna inanıyorum ki bunlar tek merkezden yönetilen insanlar, hepsi yönetim tarafından görevlendirilmiş, bunlar da ona göre yazıp çiziyor. şunu biliyoruz ki bunun söylediklerinin aksine mert müldür fenerbahçeli ve fenerbahçe'de oynamak istiyor mert fbye gelirse ''gs 3'ün üzerine çıkmadı ne yaparsan yap dedi, fb'ye 5'e maloldu'' diyecekler.
x (tweet)


Kamil grabara üzerinden algı yaparak futbolcumuz sebastian szymanski'nin ceza almasını istiyor. Ben artık buna nasıl kelimeler sarfedeceğimi bilmiyorum. Allah size akıl fikir ve beyin versin. Ulan burhan. Seni hiç sevemedim. Suratına bakınca da neyini seveceğim bunun diyorum. Burhan adam mısın?