2022-2023 sezonu 19.Hafta karşılaşması
G.Antep takımı özellikle kendi sahasında kolay yenilmeyen bir ekip. Geçen sezon iç sahada 11 galibiyet 7 beraberlik 1 mağlubiyet almışlar ve 40 puan toplamışlar. Toplam 46 puanla ligde kaldıklarını düşünürsek iç sahayı örümcek ağları ile sarmışlar demek yanlış olmaz. Zira sadece 17 gol yemişler yine kendi sahalarında.

Bu sezon ise şu ana kadar 7 maçta 1 defa yenilmişler ve 8 gol yemişler. Ancak bu sezon iç saha dış saha ortalamaları şimdiye kadar dengeli ( 10p / 9p )

Bu röntgeni çekme amacım ise demek ki karşımızda istikrarlı bir takım var ve önceliği oyunu kitlemek. Bu sebeple bize çilingir gerekiyor. Hatta birden fazla olsa iyi olur. Zajc - crespo - MHy orta sahası önlerinde arda ve Emre mor ve king-valencia-bats üçlüsünden birisi oynamalı ve rakibi ilk devreden çözmeliyiz. Skor dengede gittikçe ya da geriye düşersek çevirmek hiç kolay değil.

Çok kolay gol yiyoruz, ilk yarılarda özellikle geri düşmemiz öne geçmemizden daha olası.

Ağır vasıta Gustavo umarım yine bir inat uğruna ilk 11 başlamaz.

Zor görünen maç özellikle şuandaki psikoloji ile daha da zor. Ancak hiç tarafa yapmadan, topla gereksiz polemiğe girmeden 3 puanla dönmemiz gereken maç. Şu an acil 3 puan gerekiyor, seri galibiyet gerekiyor. O yüzden 1-0 olsun bizim olsun.
Yarın kazanamazsak film kopar. Uzun zaman sonra bu kadar şampiyonluktan emin iken saçma sapan puan kayıplarıyla geriye düştük. Ama yarın kazanacağımıza inanıyorum gaziantep fk'de yönetim ve takım sorunlu. Bazı oyuncular ve erol bulut alacakları için fifa'ya başvurmuşlar. Bunu avantaja çevirebiliriz ama geçen haftaki rezil futbol oynanır ise sonuç hüsran olur.
Gönül ister ki jj bu takım set oyunu da oynar desin ve daha dengeli bir 11le maça başlasın ancak jj kariyeri boyunca doğru bildiğinde ısrar eden bir hoca tipi, dolayısıyla eksik de yokken aynı şablon ve benzer bir 11 ile maça başlayacaktır.

Kazandığı puanları genelde kendi sahasında toplayan Antep ise biraz maddi ve yönetimsel olarak kriz döneminde. Ne kadar maça konsantre olurlar bilemiyorum ancak ilk golü atan taraf olamazsak zor anlar yaşayacağımız kesin.

Altay
Ferdi Samet arao szalai lincoln
E.mor arda zajc king
Valencia

11i ile başlasak keyifli olabilirdi.
11'ler belli olmuş.

Fenerbahçe XI: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Crespo, Arao, Mert Hakan, Emre, Valencia, Batshuayi.

Gaziantep FK XI: Günay Güvenç, Kitsiou, Ertuğrul Ersoy, Djilobodji, Halil İbrahim, Jevtovic, Merkel, Sagal, Maxim, Markovic, Figueiredo.
klasik 4-3-3'le başlayacağımız maçtır;

valencia--------batshuayi----------emre

---------------------mhy-------------------

--------------arao--------crespo-----------

aloiski------szalai--------samet------ferdi

-----------------------altay-------------------