eski bir fenerbahçeli basketbolcu.

bu sarışın yakışıklı kardeşimiz yıllarca takımda bulundu ama yetenekleri sınırlıydı. kısıtlı dakikalarda attığı isabetli 3'lükler ile iyi ekmek yedi.
2003-2010 yılları arasında fenerbahçe de forma giydi. Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker play-off finallerinin 5. maçında, hakem masasına tekme atmak, uygunsuz küfürlü sportmenliğe aykırı söz ve davranışlarda bulunmaktan dolayı 6 maç men cezası almıştı.
geçenlerde ataşehirde gördüm kendisini biraz kilo almış.
8 numara ile arz-ı endam ederdi parkelerde. oyuncu leyla başak'ın da abisidir. saha içerisinde gergin bir abimizdi. rakip takım taraftarları ile pek de hoş olmayan diyaloglara girmişliği çoktur. o yüzden rakipler tarafından pek sevilmez rasim abimiz.

hırslı oyunuyla bizi, yakışıklılığı ile de hanımefendileri kendisine hayran bıraksa da fenerbahçe'den sonra kariyeri hızla düşüşe geçti. ben de birkaç ay önce marmaray'da gördüm kendisini. yaşlanmış tabi.
Ne zaman bir şeye sinirlensem, sağa sola vurmak istesem aklıma gelen eski basketbolcumuz. O gün nasıl bir hayal kırıklığı yaşadıysam geçen o kadar zamana rağmen Rasim'in low kick'leri birkaç saniye öncesi gibi aklımda.