Iddiasi burada

Sene sonuna kadar fenerbahcemize katilacagi iddia edilen eski oyuncumuz.

Sanirim obra takima biraz atletizm kazandirmanin pesinde ve cokta mantikli bir hamle olarak gorunuyor malcolm thomas hamlesiyle beraber. Hayirlisi diyelim.

edit: yazım yanlışı
datome'nin nefes alabilmesi için alınması şart oyuncu. Ahmet'in yokları, vesely'nin gerçek anlamda yok, Lauvergne'de ayrılma noktasındayken obra, 2 uzununu da en azından nefeslendirebilmek için kalinic ve datome'yi zaman zaman 4 e çekmek zorunda. böyle bir durumda westermann ve melih'i sizelarından ötürü sürekli orada oynatmak mümkün olmayacağından, nunnally gibi bir oyuncuya ihtiyaç duyuyor. çabubk adapte olacağını düşünücek olursak, onun varlığı sadece kalinic ve datome ye değil, sloukas'ı ve nando'yu daha ekonomik kullanma, westermann'ı ve melih'i de kendi pozisyonlarına çekebilme adına önem taşıyor.
Hoşgelmiş. Ceza şutlarını soksun yeterli. Thomas'dan sonra nunnally obra dönem ortası transferini pek sevmez ama bu sezon özelinde yapacak bir başka çaresi de yok. Bunlardan sonra gidecekler de olacaktır.
FBTV'ye açıklama yapan basketbolcu.

*****
"Fenerbahçe’ye döndüğüm için çok heyecanlıyım ve gurur duyuyorum. Fenerbahçe için bütün gücümle savaşacağım. Çok uzun bir zamanımız var. Kaybedilmiş bir şey yok. Özellikle Olympiakos maçında takım çok iyi bir reaksiyon gösterdi, çok iyi oynadı. Daha çok çalışıp, hedeflerimize ulaşmak istiyoruz."

"Taraftarlarımız zaten harika. Tekrar Fenerbahçe ailesine katıldığım için ve tekrar onlarla birlikte olacağım için çok mutluyum."
Neden ve nicin obradovic'in onu tekrardan takimda gormeyi tercih ettigini kolaylikla anlayabiliyoruz.

Evet belki istatistik kagidinda muthis isler yapmiyor ama isleyen duzende ve isin savunma tarafinda bu kadar kisa surede verdigi katkilar takdire şayan.

Normal sezonun sonlarina dogru ceza sutlarini sokma konusunda da eski performansini yakalar ise bambaska bir fenerbahce izlemeye baslayabiliriz
Fenerbahçe erkek basketbol takımızdaki bana göre en değerli parçalardan bir tanesi.

Hem hücumda hem savunmada takım adına katkısı her zaman belli seviyenin üzerinde ve neyi ne zaman nasıl yapabileceğini az çok hissedebiliyorsunuz. Takıma, taraftara ve koça o güveni veriyor.

Sezonun geri kalanında umarım takımdan ayrı kalmaz ve son düzlüğe girerken beklediğimiz seviyeye takımın çıkmasında rol oynar.