2022-2023 sezonu 3. ön eleme turu ilk karşılaşması
umurumda olmayan maç. harbiden üst üste 2 gün maç mı yapacağız şimdi, eğer öyleyse bizim yönetim bu konuda ne yaptı acaba? bu arada yıllardır alınmayan golcü ve sol bek bu maça da yetişmez diye tahmin ediyorum, zaten dünkü hezimeti yaşadıktan sonra yetişmesinin de bir anlamı yok!
Ümraniye maçının günü değişir bu maç sebebiyle. Zaten ts ile aynı gün İstanbul'da maç oynanması kadar ahmakça bir hareket olmamalıydı. Bu maça gelirsek net galibiyet gelmez ise kaynayan kazana odun atılır.
Evet maç günümüz geldi çattı.

Sağ olsun daha sezon yeni başladı, 3. Resmî maça çıkacak takım ama heyecan falan yok. Millet zaten “ foorrveeeettt !!! “ dışında laf da etmiyor. Aklı başında azınlık dışında herkes transferle kafayı kırmış, maç ilgi çekmiyor.

Zaten sezonun en önemli maçından boynu bükük ayrılalı çok da olmadı. Üstüne sakatlar eklendi, kulübeyi şişirecek isimler birer birer gelmeye de devam ediyor, tam bir karmaşa var takımda.

Bu maçı kazanır mıyız acaba diye sorguluyorum, zaten sorun da burada; eğer sorguluyorsak bu rakibe karşı bile , çok büyük bir sorun var demektir.

Umarım iyi futbol iZleriz önce, sonra da galibiyet gelir. Kıytırık futbolla gelecek galibiyet soru işaretlerini arttırır.