Sevgili hocam. Burası topun oyunda en az kaldığı lig. Senin kaliteli a sınıf bir td olduğunu çok iyi biliyoruz lakin dikkatli ol. Türkiye'de bazen rakibi yenseniz de hakemi yenemeyebilirsiniz.
Yıllardır gelme ihtimali olur mu diye yollarını gözlediğim hocam, öncelikle hoş geldin. Umarım bu macera 1 yılda kalmaz ve başarılı sezonlar sen kariyerine son verene kadar devam eder.

Biz yıllardır bir ezber oyun şablonu olan, takıntılara sahip, oyuncu değişmek için bile belli bir dakikanın gelmesini bekleyen ve kendisine teknik direktör diyen insanlardan sıkıldık.

Pek çok taraftar topluluğunun aksine genel yargıları doğru çıkan ve sonuçtan ziyade sahada keyif veren bir futbol izlemek isteyen insanlarız.

Bu ligde takımlar fenerbahçe'ye puan kaybettirmek için motive olurlar ve saha içi ve saha dışı her yolu denerler. Biz sahada kalıp, kurallar içinde büyük bir mücadele görmek istiyoruz. Elinde megafonla taraftarı gaza getiren oyuncu, teknik direktör ve başkan istemiyoruz.

Son olarak arda Güler gizim göz bebeğimiz. Çok fazla transfer yapıp arda'nın önünü kesme. 20 milyon insan arda için birlik oldu ve şimdi o arda sayesinde 2 günde kombine satışları yok sattı.

Saygılarımla
hocam, artık bazı mevkilerin as oyuncusunu belirle. geniş kadromuz rotasyonda elimizi güçlendirsin; istikrarsız bir ilk 11'e sebep olmasın.

elbette hem futbolu hem takımı çok daha iyi bilen sensin, antrenmanlarda topçuları gören sensin. fakat bazı mevkilerdeki tercihler sıkıntılı, izlediğimiz kesitler onu işaret ediyor.

üçlü diziliş, dörtlü diziliş... o ayrı konu. ama artık topçulardan bazılarının öne çıkması gerek.

çok büyük oranda 29 ağustos 2022 konyaspor fenerbahçe maçının ardından aklımdan kalanlardan kendimce çıkardığım notlarım:

-ferdi kadıoğlu çalışkan ve becerikli ama sol bek ya da sağ kanat bek(*) olmaz. (bkz: #99989) sağda forma artık net şekilde osayi'nin olmalı.

-lincoln topla becerileri olan bir oyuncu olduğundan oynayacaksa kaleye yakın oynar; sol bek oynamaz. fiziği de uygun değil oyun karakteri de. dörtlüde de üçlüde de bu takımın beki müthiş sinyaller veren ezgjan alioski olur.

-arao'nun crespo'dan daha iyi yaptığı işler, fener'in acil olarak ihtiyaç duyduğu şeyler olmayabilir. 6 numaranın altından formda bir crespo gayet iyi kalkar. arao illa lazımsa, alttaki maddeye paralel olarak geçmişte de oynadığı bir mevki olan stoperde düşünülebilir. 6 numaranın 2. ismi ismail yüksek olur. (bkz: #100403) hatta sert maçlarda crespo-ismail tutar sahanın en önemli alanı olan orta sahanın göbeğini.

-lemos'a güvenilmez. (bkz: #100398)

-diego rossi fener'de oyun karakterini bulamadı. ya bir yöntem bulup becerilerini kullanabileceği bir şey icat edilmeli, ya da artık 11'in ilk tercihi olmamalı. (bkz: #98596) emre mor korkunç yetenekli, çok delici bir topçu. doğru kullanıldığı sürece takıma katacakları, takımdan aldıklarını ikiye katlar. bunu da yaparsan sen yaparsın mister jesus.

-valencia istikrarsız bir oyuncu. gol attığı sürece kesilmez ama dikkatli izlemek gerek. pedro, konuşulan transfer, king burada umarım bir çözüm üretir.

-serdar dursun ancak 70'den sonra girecek bir hamle oyuncusu olur, ötesi değil. basında yazılanlardan hareketle bundan memnun değilse de gönderilmesi kimseyi üzmez.

-arda'yı genç olduğu için değil, ateş gibi yetenekli olduğu için sahada görmek gerek. sertlik oyununu bozarsa çıkarılır. 5 koca değşiklik var. (bkz: #98502)

bu bozuk kadro mühendisliğiyle ideal 11 çıkarmak, topçuları küstürmemek, irfan ve mhy gibi sıkıntılı yerlilerle papaz olmamak zor iş. ama bu cendereden de ancak sen çıkarsın.

ben fener'den ve senden ümitliyim. haydi hayırlısı.
Dedem...şu arda ya biraz daha fazla mı şans versen? 5 dakikada bu çocuk ne yapabilir?

Takım 10 kişi, zaten yorgunluk var, arda yeteneği ve topu oynatması ile bu maçta iyi işler çıkarabilirdi.
Başkanla konuş ve bilet fiyatlarını halka uygun bir fiyata indirsin. Zira bundan böyle iç sahada selfici ılık g*tlüler değil, orayı cehenneme çevirecek taraftar gelsin.