Kafa vuruşlarında elimizdeki en iyi futbolcu.

Ben seviyorum sadık'ı. Ayrıca futbolda pozisyon bilgisinin ne kadar öne önemli olduğunu da kanıtlar vaziyette kendisi. Biraz pozisyon bilgisine sahip olsa çok rahat Avrupa kulüplerinde kendisine yer bulabilecek yetenekte bir stoper. Fakat gel görki bu eksikliği yüzünden 11'de bile oynayabiliyor.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre ön çapraz bağları kopmuş futbolcu.

*****
Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Sadık Çiftpınar'ın yapılan muayenesi ve MR değerlendirmesi sonucu ön çapraz bağında kopuk tespit edilmiş ve tedavisi için gerekli planlamalar yapılmıştır.

2019-2020 Cemil Usta Sezonunu kapatan futbolcumuz Sadık Çiftpınar'a geçmiş olsun der, sağlığına bir an önce kavuşmasını dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Küçüklüğünde de, çocukluğunda Fenerbahçeli olan futbolcumuz. Kendisine yakışır, Fenerbahçe futbolcusuna yakışır bir hareket yaparak takım arkadaşına lisans çıkması için kendi maaşından fedakârlık yapan oyuncumuz.

Fenerbahçeliliğe yakışır bir hareket, tebrik ederim!
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz" islam çupi. İşte bu sözlerin kanıtı endüstriyellik adı altında yozlaştırılan futbola karşı don kişottur kendisi. Gerçek fenerbahçeli. Ne başkan ne taraftar unutur seni güzel insan.