hoş bulmuş yazardır, sözlüğün varlığından twitterdan bir arkadaşı aracılığıyla haberdar olarak bu mecraya dalmış bulunuyorum sözlüğün büyümesi için etkin tanıtım şart, ilgililere duyurulur.
Kirginligini geride birakip tekrardan sozlukte yazmasini diledigim kalemi saglam yazar. Hizli bir giris yaptiktan sonra 2 gundur entry goremedik kendisinden.
arda güler için son dönemdeki performansını beğenmiyorum, vasattı egosu yükselmiş vb. diyen, fenerbahçe'den 3. tekil şahıs olarak, çok garip bir camia olarak bahseden, 2 hazırlık maçında 2 hatalı gol yedirip kendi taraftarının hedef tahtası koyduğu abdülkerim bardakçı'yı öven zat. kuvvetle muhtemel aynı takımı tutmuyoruz. seni de seni seveni de sevmiyoruz.
yıllardır tanıdığım yazar. fenerbahçe sözlük'ten beri muhabbetimiz mevcuttur. başka takım taraftarı değil ama sanırım sinirle yazdığı bir iki giri olmuş. daha sakin kalması taraftarıyım, yoksa inanın dün yaşanılan olaylardan sonra sayfa sayfa kin kusabilirdim girilerimde. bu ara sessizlik kendi adıma iyi.