Fenerbahçemizin kripto parası.

Paribu ile işbirliği yapılacakmış. Link

13.08.2021 tarihinde ilk satışa çıkacak olan taraftar tokenleri 30 TL olarak belirlenmiş.

Hedef 1 milyar liralık hacim. Bir miktar alıp kenara koyucam, bakalım olur da şampiyon olabilirsek ve Cl geliri elde etmek için play-offları geçebilirsek ( yani 1 senelik hedef ) şimdiki değerini katlama noktasına gelecektir. Öte yandan aksi durumda tuvalet kağıdı gibi olacaktır.

Başlamış tabi birileri bonservis geliri olacak falan diye ama buradan gelecek parayı UEFA tanıyor mu ? Ya da bonservise harcanabilir mi bilmiyorum. Fakat bonservise bile harcanması mümkünse şahsi fikrim dağ gibi olan borçları eritmek için kullanılmalı.
Ne zaman para istediniz de vermedik? Dürüstçe "fener ol" diyin, yine biz elimizi taşın altına koyarız. Ali koç'un fenerbahçemize bu yaptığını asla affetmeyeceğim, asırlık çınarı ne hale düşürdü...

Herşeyden evvel, bir spor kulubü niçin para basma gereksiniminde bulunur? Bundan 15 yıl evvel hiçbiryerde ödeme yapamayacagımız kağıttan "fenerbahçe lirası" basılsa ponziden başkanı tutuklarlardı herhalde. Şimdi ne farklı?

Ali koç, tek başına fenerbahçe coini manüpüle edecek güce sahip mi? Hadi ali başkan dürüst adam, fenerbahçe taraftarını başkalarından kim nasıl koruyacak? Fenerbahçe'nin imajının görebileceği potansiyal hasarın farkında mısınız? Bu borsada kaybedecek olan gerizekalı z jenerasyonunun nasıl taraftarınız olmasını bekleyeceksiniz?
Birinci paketten şuan 20 milyon tane mi sattık? Ön satış daha mı düşüktü? Tam olarak anlayamadım. Sözlükte pek ilgi görmedi fakat ortada doğrudan limite yazdırabileceğimiz 30 milyon euro gibi bir gelir oluşmuş olabilir. Bu denli bir satışa taraftarın gücünün yeteceğini sanmıyorum. Ali başkana daha evvel girdiğim bir entry ile ilgili özür borçluyum.
Aldığım bilgiye göre token adana maçında santrafor oynayacakmış arkadaşlar. Sol kanat beki de paribu olacakmış ki kendisini serie a'dan tanıyorduk manyak bir topçu.