Ali Koç'un resmen ar meselesi yaptığı basketbolcu. Bedeli ne olursa olsun kafayı takmış. Sponsorluk artı bonservis karşılığında yola çıktı gibi duruyor.

Nba Yaz Ligi'nin havasını soludu ama beklendiği gibi pek şans bulamadı. Süre aldığı dakikalarda da gördüğüm kadarıyla oyun kurması beklendiği için etkili olamadı. Takım için kritik bir ekleme olacak. Yerli rotasyonunu yıllar sonra üst seviyeye çıkartacağız. Euroleague'de de süre alacaktır ve verim verecektir ki süre garantisi verilmese gelmez. Şutör guard olarak şutu biraz zayıf ancak geçen sezonun başına oranla giderek geliştirdiğini gördüm, atletizmi oldukça iyi ve o olması gereken hırsa sahip. Yatışa geçecek Türk profilinde değil. Umarım gelişi De Colo'yu oyun kurucu rotasyonuna itip yabancı guardın gelişini engellemez ve yeni koçun da isteği ile olur.
Kevin durant mi aldınız ulan. Basketbolcu için ezeli rakibine bu darlıkta hangi akıl gitmiş 900 bin euro vermiş. Yemin ederim bu kulüp çiftlik gibi yönetiliyor. Her şeyimizi hallettik, bolluk içinde yüzüyoruz gidip beşiktaş'a basketçi için 900 bin euro veriyoruz. Euroleauge kazansan zaten max 3 milyon euro gelir elde ediyorsun. Baskete yapılan her yatırım ölü yatırım demektir, hele ki bu darlıkta.
Umarım bahsedilen rakam doğru değildir. Kendisi çok potansiyelli ve kaliteli bir oyuncu genç bir oyuncu için iyi bir buy out ödenmesinde normal ama 900 bin Euro çok fazla 500 bin Euro dan fazlası gerçekten çok anormal.