keçiörengücü'nde oynayan 20 yaşındaki kanat oyuncusu. bu sene süper lig'e gelmesi kuvvetle muhtemel. izlediğim maçlarda thiam, sinan gümüş, osayi gibi kanat oyuncularımızdan çok çok daha iyi performans göstermişti.
gs'ye transfer olmak üzere olduğu söylenen oyuncu.

1.5 - 2m euro civarı bir para ve 1-2 genç oyuncu karşılığı gs'nin yolunu tutacakmış.

keçiörengücü başkanı sedat tahiroğlu: "barış alper için galatasaray ile anlaşmaya vardık. pazartesi günü galatasaray ile resmi anlaşma imzalayacağız." (via: 61 saat)
--- gsli birinden alıntı ---

Fb 28, bjk 20 Milyon TL bonservis teklifi yaptı. Fb 12, bjk 9 milyon TL garanti maaş teklifi yaptı. Bordoeux sürekli sıkıştırdı. Hepsi sürekli taciz etti.Ama o 4 milyon TL maaşa Galatasaray'ı seçti.Aslannn şu an İstanbul'a doğru yola çıkıyor arabayla. Hoş gelesin B.A.Yılmaz
--- gsli birinden alıntı ---

(*)

bugün karşılaştım şu tweet'le. üstelik gsliler de ciddi ciddi inanıyor buna.

xd

helal olsun aslan. parayı seçmeyen futbolcu bu devirde zor bulunur. xd
Anelka'dan daha maliyetli olan futbolcu. nasıl battığımıza dair güzel bir örnek. Kuluplerimizin gelirlerinin büyük bölümünün lira olduğunu düşünürsek, Anelka, fenerhabahçe'ye 10.5 milyon lira gibi bir bonservis 4 milyon lira gibi de bir maaşa transfer olduğuna göre küresel enflasyon dahil hala daha pahalı olan transfer.

Aziz yıldırım'a gelmeden evvel ismi anılması gereken çok fazla isim var. Yazık bize.
Oyuncuyu hiç izlemedim lakin yeteneği varsa verilen ücret çok da yüksek değil. Yetenekli genç oyuncuyu 100 bin liraya alabilmek 10 yılda 1 falan denk gelir.
fizik kalitesi yaşına göre üst seviye olan sol kanat.

fakat ft'nin adaletini tadacaktır, tadıyor da. fath terim, ikinci yarı bu arkadaşı oyuna sokmak yerine, Babel ve arda'yı oyuna aldı. yani, çocuğa küfür et daha iyi. bilmiyorum, belki de ilk 18'e bile almamıştır. demek ki 2 milyon euro sokağa atılmış.