çok büyük ihtimalle vesely'den yoksun çıkacağımız maç. hatta seriyi dahi vesely'siz oynayabiliriz. cska'da da milutinov olmayacak sakatlığından dolayı. mike james desen ayrıldı. yani cska'nın sezon başındaki "vurur geçerim işime bakarım" halinden eser yok. biz vesely'siz de geçebiliriz cska'yı ev sahibi avantajı onlarda olmasına rağmen.

igor kokoskov'un da ilk playoffları olacak. takımın en önemli iki oyuncusundan biri olmadan f4'e taşırsa alkışın en büyüğünü hakeder.

tabi umarım vesely döner. jan'ım vesely.
Takımındaki covid vakaları yüzünden nefesimizin yetmeyeceğini düşündüğüm maç. Erteleme bilgisi gelmedi diye biliyorum bu sebeple bizim açımızdan vesely yokken bile aşırı zorken şimdi daha da zorlaştı.
kulüpten yapılan açıklamaya göre igor kokoskov'un takımın başında olmayacağı maç.

yani erdem can'a düşüyor cska moskova'yı moskova'da vesely'siz yenmek. oynayamayacak olan covidli oyuncular da cabası. o oyuncuların kim olduklarını da bilmiyoruz hala üstelik..

galibiyet bana göre hala imkansız değil ama platinum+ zor artık.
Uzulmek istemeyen bu maca bakmasin, sanssizliklarin ard arda geldigi bu donemde bu maci kazanma ihtimalimiz yok. Hevesinizi 2. Maca saklayin derim.
ilk çeyreğinde 21-15 öne geçtiğimiz maç. de colo tecrübene kurban be savunmasındaki adamın pozisyonundan adımlamasını hesap edip drive ediyor. müthiş gerçekten
ilk yarısını 53-46 geride kapattığımız maç. 46 sayının 22'si de colo'dan.

cska bugün gününde, yüksek yüzdeyle üçlük atıyor. biz de guduric'i kullanabilsek maça ortak olacağız gibi.