aziz yıldırım'ın 2014 yılında şampiyonluk kutlamalarında genç fenerbahçeliler'e söylediği muhteşem kelime grubu.

bu kelime bazı kişiler tarafından çok yanlış anlaşılıyor. aziz yıldırım bunu fenerbahçe taraftarına değil, gfb'ye söylemiştir. çok da güzel söylemiştir, ağzına sağlıktır.

söz konusu grubun ultraslan'dan tek farkı biraz daha aklı başında davranmasıdır. bunun haricinde ua kadar rezillerdir. hatırlatmakta fayda var; gfb, şike sürecinde aziz yıldırım için "şike yapsana aziz yıldırım" tezahüratında bulunmuştur. böyle bir gruptur bunlar işte.

(bkz: 11 mayıs 2014 fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları)
Bir grup sözde Fenerbahçeli muhabir için kullandığım tabir.

Bunlar bir dönem Aykut kocaman fanboylugu yaptılar, ligi bilen, doğru oyun falan diye camiayı vasata mahkum ettirdiler. Her gelen yabancı hocayı iki haftada taraftarın önüne attılar, ama bir yandan da kocaman dönsün diye pr girişimleri bitmek bilmedi.

Bugün bakıyoruz hepsi emre b hayranı. Hadi aykut kocaman anlayışını sevmesem de bir teknik direktör. Emre b ne aq. Bu yalama anlayış nereden geliyor?

Bir çantaya, iki deftere mi muhtaç duruma düştünüz siZ?
Emre b'yi Î s t e m Î y o r u Z...

Şampiyon yapsa da istemiyoruz yapmasa da.

Koskoca Fenerbahçe bir kisinin sözünü senet bilerek anahtarını veriyor, üzerinden sene geçmeden yok agbi ben o işi yapmak istemiyorum, bana başka iş ver diyecek üstelik sıfır tecrübe ile biz de haaaa volkan demir emre b'yi savunuyorsa doğru diyeceğiz. Hadiyin oradan paralı köpekler.

Bu paralı köpekler yabancı neden sevmez, çünkü o hocalardan haber sızması imkansız. Öyle kulüp yemeklerine davetler, bir telefonla haber almalar, manşet sözler duyamazlar. Öyle tek tuşla ulaşamaz yabancıya bunlar üstelik ulaşsa da yarım yamalak İngilizceyle soru da soramazlar. Zaten maç sonunda sorabilecekleri maksimum taktik soru X neden çıktı y neden geç girdi olan bir güruh yabancı ister mi? Isterse de " ligi bilen " olsun ki geçmişten muhabbetimiz olsun, gazeteleri dolduralım derdindeler. Sizi gibi paralı köpekler sizi...