Şu sıralar formda bir görüntü veren oyuncu. Çok becerikli ya da müthiş mücadeleci bir oyuncu değil ama bjk takımı topyekûn bir ritim yakaladı. Bu futbolcu da o dalgayla yükseliyor.

İşte bu futbol denilen sporda takım oyunu ve sistem o kadar önemli ki; iyi veya kötü bir takım veziri rezil, rezili vezir edebilir.
Yok artık ya. Tek başına kendisini izlesen hiç bir özelliği tam göze batmıyor diyeceğin bir oyuncu ama nasıl bu kadar form yakaladı aklım almıyor. Baya geliştirmiş kendisini kiralıkken helal olsun.

Sistem içinde işliyor ama bence işte şu an. yoksa bir yere transfer olsa böyle oynayacağını düşünmüyorum.
(bkz: #44749)

şu entry'min son paragrafında da bahsettiğim gibi, sistemin ne kadar önemli olduğunu gösteren topçudur. şimdi çok iyi tabela yapıyor kendisi. muhtemelen talipleri çıkacaktır. larin 150 milyon len mq demiyorum ama belli bir miktar para kazandıracaktır beşiktaş'a. sözleşme fesih noktasından buralara gelmiş bir oyuncuyu tebrik etmek gerekir.
Bu adamda sene başından beri deli gibi ışık var. Atletik özellikleri ve fiziği son derece iyi. Bitiriciliği ve şut tekniği güzel, öyle yada böyle hava hakimiyeti var. Daha tam potansiyalini de bulmuş değil, oynadıkça üstüne koyuyor. Bana beşiktaş'tan oyuncu alma hakkı verseler üçüncü sıradan kendisini alırdım.