Adamlar torreira varken yanına psg’den orta saha çekiyor. Ama demeyin bizim mal da psg başkanıyla kanki çok yakınlar onlar :ddddd

Bizim ihtiyacımız olan orta sahayı rakibine verdirtiyorsun hala orta sahanda mert hakan vs var allah aşkına bırak git.
Bu adam en çok bize lazım. Orta sahamızda sert oynayan yüksek profilli takımda oynamış oyuncu yok arao’yla derbide büyük maçlarda vs hiçbir şey yapılmıyor gördük bunu. Bakın gustavo’ya da genelde söverdik ama derbide çarpışacağın maçlarda orta sahayı vermezdi adam. Gönder arao’yu çok sevdiği cesus babasının yanına.

Gs’de 1 kuruş para yokken ve torreria varken gidip bunu alacak bizde 40 milyon para varken böyle low orta sahalarla oynayıp hala inatla almıyoruz. Şu takıma kariyerli büyük takım görmüş adam almamaya yemin mi ettin sen nedir amk.
Bu adam bizim takıma lazım. Sadece fiyat yükselttirmek boş iş olur böyle bir orta saha oyuncusu bizde yok.

Ama belli ki adamın türkiyeye gelme isteği hiç yok ki gs’yi bekletiyor kaç haftadır. Buraya gelmek istemeyen adam nasıl performans verir onu hiç bilmiyorum.
yüksek profilli bir oyuncu kim alırsa takımına kalite katar yalnız elemanın türkiye planı olduğunu sanmıyorum italya'da sağlam piyasası var üstelik bir sezon daha beklese bonservisini eline alacak o saatten sonra gelsin imza paraları.
Noldu fabrizio durmadan yazıyodu bunların haberleri herkes gs’ye gelmek istiyorum başka takıma gitmem de gitmem diyordu. sanırım erden timur’un son para transferi farklı ibana gerçekleşti :)

Gs’yi durmadan reddeden orta saha. Kendisinin transferi kolpa çıktı türkiye’ye gelme gibi bir isteği yok.