Başantrenör

Uyruk: Sırbistan
Sırbistan Hükümeti’nin Koronavirüs sebebiyle vatandaşlarının ülkeye geri dönme çağrısını kabul etmemiş ve takımının başında ve Türkiye’de kalacağını Sırp Hükümeti’ne iletmiş Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü.
kendisiyle birlikte mihajlovic de sırbistan'a gitmedi. muhtemelen seneye de bizimle olacaklar. aslında ikisini de istemiyorum. mihajlovic süper bir hücum gücü ama çok defosu var ve şu anki takım bu defoları kapatacak kapasitede değil. terzic ise inanılmaz takıntılı ve sabit fikirli bir insan. seneye de kalacaksa biraz daha nokta transferler yapıp inat etmemeyi öğrenmeli artık. taraftar avrupa kupası istiyor. kelsey'i kesinlikle tutmalı ve yabancı orta ve sağlam libero almalı.
Bu yaz bitecek olan sözleşmesi 3 sezon uzatılmış.
Kendisini çok yetersiz buluyorum ve Fenerbahçe'yi Sırbistan Milli Takımı ve bağlı olduğu menajerlik şirketi için kullandığını düşünüyorum. Tüm kulüp kariyeri boyunca hiçbir başarıya sahip olmayan bir başantrenör. Başına Ataman Güneyligil gibi birini dahi koysanız her turnuvada final oynaması garanti olan Maja ve Tica önderliğindeki Sırbistan Milli Takımı ile kazandığı başarıları hiç umursamıyorum. Umarım şubenin başındakiler artık kendisine istediği gibi at koşturacağı bir ortam bırakmaz ve Fenerbahçe'nin menfaatlerini korur. Kendisi ile devam etmekten daha kötü olan şey ise 3 sene gibi çok uzun süreli bir kontrat verilmesi.
biz taraftar olarak elimizden geldiğince iyileştirme önerileri sunuyoruz, farklı ligleri izleyip oyuncu öneriyoruz, salonları dolduruyoruz. tek istediğimiz şey ise hırslı ve iyi oynayan bir takım, üstüne de kupa gelirse ne ala. oysa terzic ne yapıyor? tek cümleyle şunu yapıyor. bağlı olduğu menajerlik şirketindeki oyuncuları fenerbahçe'ye doldurarak kendi cebini doldurmak.

önce acıbadem sponsorluğu gelecek haberleri çıktı. bunun üzerine terzic de bizim kadar heyecanlandı galiba, alakalı alakasız her yere sınırsız bütçemiz var, istediğimiz oyuncuyu alacağız gibi haddi olmayan açıklamalar yaptı. önce boskovic'e teklif götürdük dedi. bunu duyan boskovic ecz. ile hemen sözleşme uzattı. boskovic olmayınca egonu'yu alacağız dedi. bunun üzerine egonu gelmekten vazgeçti.

zehra ile ilgileniyoruz dedi. bunu duyan vakıf hemen zehra'yı ikna etti. birçok oyuncu teklif götürmemize rağmen bizi reddetti. maja terzic'le çalışmak istemiyor, boskovic, rasic, brakocevic istemiyor. insanların burun kıvırdığı rahimova, natalia bile terzic ile çalışmak istemiyor. biz neden istiyoruz?

şimdi de anna lazareva isminde 24 yaşında rus pasör çaprazını transfer etti. oyuncuya hiçbir şey demiyorum. kendi seviyesinden en az 5 gömlek yukarıda olan bir kulüp davet etmiş, tabii ki gelecek. şu anda kore liginde vasat bir performans sergiliyor. bilin bakalım bu oyuncu da hangi şirkete bağlı. doğru! sb community.

kulüpten biri de çıkıp demiyor mu terzic neden hep aynı şirketten takıma asla katkı veremeyeceği belli olan oyuncuları alıyor diye? şaka maka 3 yıldır kupa alamıyoruz ve terzic ile 3 yıl daha uzattık. 6 yıl kupa alamayacak bu takım. arina'yı almamıza cidden çok sevindim ve şaşırmıştım çünkü hiç terzic'in tarzı bir transfer değildi. bunun da sebebi belli oldu. arina 18 yaşına geldiğinde sb community menajerlik şirketine bağlanacak.

fb voleybol kulüp yetkilileri takımı sağılacak bir inek, bizi de voleyboldan anlamayan, birkaç kendini ve işini bilmez yetkilinin aldığı her kararı alkışlayacak kadar sığır olarak görüyorlarsa çok yanılıyorlar. şu lanet virüs biter de salonlar dolarsa alacağınız tepkiyi düşünmüyor musunuz?

bu kulübün ne terzic'i zengin edecek bütçesi ne 5 yıl daha kupa almamayı ve bütün derbileri kaybetmeyi kaldıracak taraftarı yok. öyle ya da böyle 2010'lardan beri bu kulüp voleybolda söz sahibi olmayı başardı. gamova, osmokrovic, kim, sokolova, skowronska, tom gibi birbirinden değerli oyuncularla hep zirvede yer aldı.

terzic'in hep aynı şirketten vasat oyuncuları alıp cebini doldurmasını eğer bizim yöneticiler görmüyorsa aklıma iki seçenek geliyor.

çok safsınız, bu işten anlamıyorsunuz, bütün ipleri terzic'in eline verdiniz. eğer böyleyse bir dakika bile durmayın bu şubenin başında, hemen istifanızı verin. yeriniz çok rahat dolar.

ya da bu işten sizin de kazancınız var. başka bir seçenek yok.

lütfen kulübün 100 yıldan fazla tarihine ve taraftarına yakışacak işler yapın ya da gidin.

#zoranterzicistifa