Son gunlerde galatasaray'in android uygulamasi cikarmasi uzerine bizim de boyle bir sey yapmamiz gerektigini dusunuyorum. Dusunce gercekten guzel, bildigim kadariyla resmi uygulamamiz yok. Bizim de bir tane boylesine sahip olmamiz gerekiyor.
Uygulamada yillik uyelikler olabilir. Antrenman fotograflari, videolari, takimimizdaki futbolcularin taraftarimiza cekecegi videolar, dogum gunu kutlamalari, cekimlerin kamera arkalari, eski mac ozetleri, cekilisler, odullu yarismalar, anketler, quizler ve daha bircok sey eklenebilir. Bu saydiklarim ilk aklima gelenler.
Yonetimin biraz paraya kiyip guzel bir uygulama yapmasi gerekiyor. Bildigim kadariyla gs'nin kasasindan 0 lira cikmis bu uygulama icin, gs'li yonetici yapmis herhalde uygulamayi. Ondan dolayi herkes sikayetci yavas oldugundan dolayi. Bizim yoneticiler az biraz para harcayip daha guzel bir uygulama yapabilir. Hem guzel de bir gelir kapisi olur cunku gunumuzde artik insanlar tekeli seviyor. Daha derli toplulugu ve daha az ugrastirici seyleri seviyor. Biz de bircok seyi bir uygulamada toplasak hem taraftar icin hem de yonetim icin guzel bir is basarmis oluruz.
Umarim yonetim bunu dusunur.
Edit: (bkz: #25157)

Zaten varmis boyle bir sey. Ama baktim da cok sade duruyor. Gelistirilmesi gerekiyor. Dedigim gibi antrenman fotograflari, mac fotograflari, odullu yarismalar, cekilisler gibi bircok uygulama eklenebilir.
Gs taraftarinin Bizden gordunuz caldiniz diye bir omur kafa s**ecegi icin yapilmasa da olur diye baktigim olasi uygulama. Youtube "katıl" butonuna abone olarak destek olmayi daha mantikli buluyorum, dunki hazirlik maci icin bende katildim ve sohbetteki yorumlardan gordugum kadariyla yuzlerce binlerce taraftarimiz para girdisi sagliyor kanala. Oradan idarelikte olsa gelir kalemi yaratmanin yaninda sık sık trendlere girerekte gencinden yaslisina kadar ulasabiliriz. Uygulamayi anca bizim gibi fanatikler kullanacaktir ancak youtube'nin potansiyelini daha yuksek goruyorum.
ios için olanı en son 8 ay önce güncelleme almış olan uygulamadır. Rakip uygulama yaptı, çatır çatır kullanıyorlar. Bizim uygulama açılmıyor! Aramızda Kulüpte Çalışan, yönetime yakın olan vs. Varsa şu duruma bi’ zahmet el attırsın.
Neden kimlik no vermemiz gerektiğini anlamadığım uygulama.

Alt tarafı telefon app, kimlik no yüklemek anlamsız. Yazılım benim kişisel bilgilerimi ne derece koruyabilecek? Her şeyden öte neden buna gerek duyuldu. Bugün Twitter bile güvenliği tam sağlayamazken, böyle bir hareket yapmak bence doğru değil. Bu sebeple bu durum değişene kadar uygulamayı kullanmayacağım.
indirmeye çok hevesliydim, ta ki tc kimlik numarası ile girildiğini öğrenene kadar.

sanırım indirmeyeceğim, elbette ki benim indirmemem zarar vermez ama benim gibi birçok kişi de bundan dolayı indirmeyecektir. kulüp daha çok yararlanmak istiyorsa üyelikleri tc kimlik numarası olmadan açması lazım.