spor toto süper lig 2020-2021 sezonu 4. hafta müsabakası. başlama saati 19:00 olan bu maç öncesinde fatih karagümrük 7 puanla lider konumunda bulunurken fenerbahçe 5 puanla 7. sırada bulunuyor.
Milli ara öncesi alınacak galibiyet takım içindeki mutluluk ve motivasyonu birkaç tık daha arttıracaktır. Ortasahadaki üstünlüğü alırsak samatta ve valencianın gol bulacağını düşünüyorum. Cisse sonradan girerse o da farkını yaratabilir. 3 puan bizim olsun.
9. kez karşı karşıya gelecek iki takımın maçı.

İki takım arasında geride kalan 8 karşılaşmanın 5'ini Fenerbahçe, 1'ini Fatih Karagümrük kazandı, 2 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.
benim için çok eski anıları olan maç. rahmetli babamın beni götürdüğü ilk maç bir fenerbahçe - karagümrük maçıydı. yanlış hatırlamıyorsam 1983 yılındaydı. o maçı 2 - 1 kazanmıştık. şimdi yine karagümrük süper ligde ve beni elimden tutup götürecek babam maalesef artık yok. benim elinden tutup götüreceğim bir kızım var ama ona da pandemi müsaade etmiyor.

maça gelirsek, karagümrük lige çok iyi bir başlangıç yaptı. biz ise gümbür gümbür giremedik. savunma anlamında geçen sezona göre daha iyiyiz ama hücum olarak çok etkisiz kaldık. bu hafta samatta, takımla çalışarak biraz daha uyum sağlamıştır. ben zorlansak da kazanacağımızı düşünüyorum.
En az 4 gol atmamiz gereken 2020-21 sezonu 4. Hafta maçı.

Bırak defans yapmayı Karagümrük'e dahi 4 gol atamazsak, bizim büyüklüğümuz filan kalmamıştır sahada.

Her geçen sezon daha da uzaklasiyoruz eski şaşalı günlerimizden. Silkelenip kendimize gelme maçı olsun bu maç.
Yeni golcümüz mbwana samatta'nın takımımızla birlikte ilk kez forma giyeceği maç. karşımızda gerçekten çok iyi kapanan bir takım var. Galatasaray maçında o kilidi kıracak kilit pasları valencia'nın nerede durmasını bilmediğinden bir türlü atamıyorduk. bu maç onun kendini kanıtlaması için büyük bir fırsat. Em çok onun Göstereceği performansı çok merak ediyorum.