Futbolcu

Doğum: 01.01.1997
Uyruk: Türkiye
Boy: 1,89
Mevki: stoper
yaz transfer dönemi ilgilendiğimiz fakat al(a)madığımız defans oyuncusu.

bugün roma formasıyla milan'a karşı ilk maçına çıkmış. sonradan oyuna dahil olsa da belli ki hoca ona güveniyor ve oyunu tutmak için yapmış olduğu hamle diye düşünüyorum.

yürüyedur canım kardeşim. homesick tribine de girmezsin cengiz'in orda olması büyük şans mert'in adına. bol bol zeytinyağlı yemeklerle dolu canlı roma hayatında sana başarılar.
Ersun Yanal bu çocuğu isteyince taraftar şampiyonluk lazım almayın yerine daha iyi stoper alın dedi. Yerine zankayı aldık. Zanka da iyi ama romada oynayabilecek kadar değil. Neyse taraftarın bu tepkisi en azından milli takım için güzel oldu. 2 tane süper stoper yerine 3 tane iyi stoperi tercih ederim. Belçikanın halini gördük kaç yıl her turnuva öncesi kompany sakatlanıyordu bunlar da yerine adam bulamayıp beklentileri karşılayamıyordu.
Gelecek sezon kiralanması için çalışma yapıldığı söylenen stoper.

Sezon başında ersun Yanal'ın ilk 11 planları içinde olan bir oyuncuydu ancak roma'ya transferinden sonra kendisi fark edildi tam olarak.

Bu süreçte zanka ve rami için muhtemelen daha fazla para harcadık ve elde tek stoper serdar aziz ile kaldık.

Serdar, mert, sadık ve jemerson stoper rotasyonu fenerbahçe standartlarına yeniden ulaşmak için ideal olabilir.
Alt ligdeyken bile fiziği ben stoperim diye bağrıyordu o zaman alalım deneyelim genç oyuncu ne zarar gelir diye düşünürken, ersun hoca isteyince bazı taraftarların gözünde hocanın ne komisyonculuğu kaldı ne bir şeyi.
Şimdi roma alınca anladı heralde bizim taraftar komisyonu falan.geçen sene stopere harcadığımız paraları bu çocuğa harcayacaktık tutmazsa da tutmazdı yani genç oyuncularda bu risk alınabilir.
Alt ligden gelseydi herkes burun kıvırıp istemeyecekti, roma'ya gidince kıymete bindi. Ersun yanal çok istemişti diye hatırlıyorum sonra da taraftar bunları nereden buluyorsunuz falan deyip tepki koymuştu.
İdeal senaryoda bir as stoper alırız(Jemerson, palomino gibi) bir de kendisini kiralarız. Kendisi serdar azizle forma rekabetine girer. Ama serdarın yanına as stoper olarak alırsak beklenen performansı veremeyebilir. Veya as stoper almayız gustavo stoper oynar yanına kendisi ve Serdar forma rekabetine girer biz de stoper değil orta saha alırız.