Futbolcu

Doğum: 29.04.1983
Uyruk: Türkiye
Boy: 1,82
Mevki: Santrafor
2007-2008 sezonunda fenerbahçe forması altında 17 gol atarak gol kralı olan, 'nöbetçi golcü' lakabıyla bilinen futbolcu 2018 yılında futbolu bırakmıştır.
2007-2008 sezonunda gol kralı olduğunda Galatasaray,trabzon,Beşiktaşa kendi evimizde gol atmayı başarmış eski futbolcudur .
şuanki fenerbahçe futbol takımında ilk 18 içinde semih tarzında bir forvet malesef yoktur .attığı gollere baktığınızda hep olması gereken yerde ve defanstan bir adım öndedir .
duvarda olur asist yapar keşke kendi gibi birini yetiştirebilse altyapıda dedirtmiştir.
Melih bostan gibi altyapıdaki potansiyel santrafor-firvet oyuncularına bireysel antrenör olsa ne hoş olur dedigim golcü.
Gol vurusu temiz, daha önemlisi ceza sahasında topun nereye geleceğini Sezmeyi başaran bir golcüydü. Bunu da yeni nesillere aktarabilirse bizim için muhteşem olur.

Elbette kendisini böyle bir isteği olmalı öncelikle. Ayrıca her iyi golcü iyi birer eğitmen olacak diye de bir şey yok. Kendisini bu konuda geliştirmek zorunda. zira aykut kocaman da harika bir golcüydü. Belki de en komple forvetlerdendi ama oynattığı futbol orta sahayı geçmemek üzerine tasarlandı günümüzde.

Pek bilinmez ama çok iyi de bir frikikçiydi Semih. Alex'ten fırsat bulup kullanamazdı ama antrenmanlarda enfes vuruşları vardı. Hatta bir iki resmi maçta da ( kupa olabilir ) gol atmıştı diye anımsıyorum. İşte bizim altyapılara bireysel çalıştıracak isimle de gerekiyor bence.
Neyse genç semih; gençleri eğitmek mi ister yoksa komple takım yönetmek mi göreceğiz.
2007-08 sarı beyaz çubuklu en çok ona yakışıyordu. Frankfurt, sevilla, Galatasaray, hırvatistan gollerini unutamadığım, yine iyi veda edemediğimiz, alex ile iyi anlaşmasıyla ünlü golcü. Çok özledim be.