Futbolcu

Doğum: 4.01.1985
Uyruk: Türkiye
Boy: 1,75
Mevki: Sağ bek
her fenerbahçelinin tartışmasız içinde ukte kalan futbolcudur. çünkü bu forma altında bırakmalıydı. kaptandı o 77'ye hayat veren adamdı. uzun saçlı halleri, sağ taraftar deparları, çok isabetli ortaları, sürekli bindirmesi ama cidden sürekli bindirmesi. açıkçası bizi çok kırsa da bize dönerse de çok mutlu olacağım adamdır.

ona olan büyük kırgınlık onu çok sevmemizden kaynaklanıyor. bunu unutmayalım.
Oftaş'tan geldiği ilk iki sene dışında orta yapmayı becermeyip üstüne de hiç çalışmadığını düşündüren birisi. Hep ceza sahasına 5 metre kala orta yapıp ilk savunmacıya çarptıyorsa başka açıklaması yok.

Evet çok efor sarf ediyordu falan da 20 defa gideceğine, 5 defa git ama isabetli pas/orta yap.

Gene de o gittiğinden beri orası çorak bir arazi.
Fenerbahçe'den ayrılmasına üzülmediğim topçu, nitekim yerini de doldurduk isla bana kalırsa hücumda daha etkili en azından orta yapmayı, pas vermeyi biliyor. Gökhan, kıçındaki kıllar ağarmasına rağmen topu yerden yarım metre kaldırmayı bile öğrenemedi. Kime üzüldün dersen Caner Erkin'e üzüldüm, adam orta sahadan adrese teslim muz orta yapıyordu neredeyse.
fenerbahçe tarihinin eyşanı'dır kendisi.bize gol attığında sevinmeme ayaklarını bırakacak o. galatasaray maçında golü atamayan diego'yu taraftarın önüne nasıl attığını unutan fenerbahçe taraftarı değildir.