Futbolcu

Doğum: 22.10.1979
Uyruk: Brezilya
Boy: 1,80
Mevki: Forvet
kendisi için muhteşem geçen bir sezonun ardından, hazırlık kampında sahaya çıkar çıkmaz çimlerin uzunluğu yüzünden kramponu çime takılan bu sebeple de yanılmıyorsam fibula kemiğini kırılması sebebiyle uzun zaman sahalardan uzak kalan, geri döndüğünde de aynı performasını yakalamayı bırakın ona yaklaşamayan eski futbolcumuz.

görüntüsü, fiziği sanki aşırı hantal birisi gibi duruyordu, hatta gelirken bunu nereden bulduk, güreş takımına mı transfer ediyoruz diye serzeniş de etmiştim ama beni yanıltmıştı. bu da öz eleştirim olsun.
İLK ALINDIĞINDA HERALDE EN ŞAŞIRTICI , YANILDIĞIM TRANSFERLERİMİZDENDİR KENDİSİ. SEZONUN İLK YARISINDA ASLINDA YANILTMAMIŞTI HATTA NEREDEN BULDUK BU BİDONU SÖZLERİ HAVADA UÇUYORDU DERKEN ADAMA BİR YERDEN İLAHİ BİR GÜÇ GELDİ SANKİ VE ŞOV BAŞLADI. FENERBAHÇENİN NEREDEYSE TÜM ÖNEMLİ MAÇLARINDA JENERİKLİK GOLLER ATTI. İNTERE ATTIĞI VOLE, CHEALSE YE UZAKLARDAN ATTIĞI GOL..GALATASARAYA KARŞI ATTIĞI GOL SONRASI AKREP DANSI SEVİNCİ UNUTULMAZLAR ARASINDADIR.
Normal gol atamayan eski brezilyalı hücumcumuz.
İlk geldiği sene izlediğimde harbiden niye aldık bu adamı diye her özelliğine bakarak izledim ne çalım ne fizik ne şutu vardı.
ama sonraki sezon adam şampiyonlar ligi'nin en jeneriklik gollerini atıyordu ya birer birer çok garip.

fenerbahçe tarihinde beni en çok yanıltan oyuncudur seviyorum kendisini güzel günlerdi.
Sonradan açılan futbolcu tayfasındandır. Maç içerisinde çok etkin olmasa da sonuçta brezilyalıdır, bir şekilde golünü atar.