üçüncü günün sonuçları:
almanya 3-0 belçika
hollanda 3-1 rusya
japonya 3-0 kore
dominik 3-1 kanada
çin 3-0 tayland
türkiye 3-1 polonya
abd 3-1 brezilya
sırbistan 3-1 italya

ilk hafta sonunda japonya set vermeden, abd puan vermeden ilk 2 sıradalar. biz de 8 puanla 3. sıradayız. dün italya'yı yenince dünya sıralamasında 4. olduk. turnuva sonucu yerine her maçın sıralamaya etki etmesi daha iyi olmuş.

biz dengesizliğin kitabını yazıyoruz yine. maçlar arasında dengesizlik olur tamam da biz seti de geçtim her sayıda sahada farklı takım oynuyor gibi. formda olunca yenemeyeceğimiz takım yokken kötü oyunumuz da hiç çekilmiyor. manşet hattımız güven vermiyor. umarım tokyo'da iyi ve stabil bir oyun oynarız

rusya'da arina 4 set oynadı. açıkçası fena da bir oyun sergilemedi ama pasör onu görmezden gelerek az pas attı. manşette de kötü gibi göründü ama kendisine yeten bir manşeti var. mihajlovic'ten sonra elmas değerinde

eda yine çok iyi oynadı ancak eda naz'la oynarken daha gergin, cansu'yla oynarken daha mutlu. sebebini bilmiyorum ama umarım seneye bu ikili arasındaki gerginliği görmeyiz artık. geçen sezon kameralara yansıyan gerginlikleri olmuştu aralarında. kamera demişken eda'nın küfürü de kameraya yakalandı mola sırasında. yakıştıramadım :)

japonya form tutmuş umarım olimpiyatlarda a grubunu iyice karıştırır. eşleşmek istemem, japonlar bize hep ters geliyor. abd ise yine vnl görünce kırmızı görmüş boğaya dönmüş. ağır favoriler. abd pasörü poulter'ın kısa sürede gösterdiği gelişim inanılmaz. biz 5 yıldır hande'nin ve zehra'nın artık olmasını beklerken poulter 1 yılda dünyanın en iyi 3.pasörü oldu gözümde. bravo.

haftaya almanya, çin ve kanada ile oynayacağız. kanada hariç zor maçlar. kritik bir hafta olacak bizim için.