Elinde pelkas'ın, perotti'nin, ferdi'n, mhy'n samatta'n, cisse'n ozan'ın, varken bu kadro yetersiz diyerek işi basitleştiremeyiz.

Feghouli, belhanda, ghazzel, atiba falan kötü oyuncu değil kabul ama bizdekiler de çöp değil. Artık şu her futbolcuya çöp deme alışkanlığını bıraksak mı?

Geçen sezon ligin en iyi sol beki novak idi. En iyi merkez orta saha oyuncusu belki sosa idi. Sen bu ikisini almış kadrona koymuşsun. Oynatamamak senin beceriksizliğin. Gelmeden 3 hafta önce bjk'nin savunmasını perişan eden pelkas gelmiş ama sen onu kullanamıyorsun. Geçen sezon harika bir skor katkısı vermiş cisse gelmiş verim alamayacağı bir düzene sürüklüyorsun. Geçen sezon ligin en değerli isimlerinden birisi olan mhy alıp getirmişsin.
Yükselen bir değer olan ozan tufan zaten kadroda. Sakatlık sorunu olsa da perotti geldi 2 maçı aldı sakat ayağıyla. Samatta gibi bir gol silahından sorloth gelişimini saglamak olmayacak bir şey değil.

Yani dönüp dolaşıp eldeki malzemenin eksikliği değil eldeki malzemeden verim alamamaya geliyor. Bunu yapamayan da erol bulut ve antrenörlük geçmişi olmayan yardımcılardır.

İtiraf edin bu isimler başka takımlarda olsa tek tek bizde böyle topçular yok diye yazacaktiniz.

Bizim savunmadaki kalite eksikliği dışında ki onda da takım savunması da rezalet, geri kalanda kalite eksikliğini ben kabul etmiyorum.

Ama şunu ekliyorum, farklı tipte oyuncu profili eksiğimiz bir gerçek. Kanattan içeriye topla girecek isimler olmalı. Bunu mutlaka almalıyız. Bu takımda birebirde top taşıyacak nwakame tarzı birisine sahip olmalı. Geçen sezon novak'ın bu kadar başarılı olmasının sebebi belki de önündeki isimlerin bu tarz isimler olmasıydı. Bunları da düşünmek gerekiyor belki de, bu oyuncular hangi oyunda daha başarılı oluyor diye planlamak gerekiyor belki de. Bunu yapacak olan da kimler malumunuz.
Kesinlikle bir stoper gelmeli fakat sırf transfer yaptık demek için gelecekse gelmesin. O bölgeye hava toplarinda yıkıcı olan, hızlı olmasa da çabuk , büyük takım tecrübesine sahip , gerekirse 32 yaş üstü de olur iyi bir stoperi alamayacaklarsa almasınlar. Artık iyi bir oyuncu gerekiyor oraya.
1 stoper alacağımız dönem. bu bilindiği için önüne gelen kolpa haber yapmaya başladı. 39'luk bruno alves ve milan'ın as stoperi kjaer'i haberleştirip medyaya servis edenleri tek tek engelleyin twitter hesaplarınızdan.

edit: ya yazmıyım dedimde dayanamadım, be aptal muhabir, milan lig lideri birde. seneler sonra şampiyonluğa oynuyorlar. kjaer türkiye'ye neden gelsin ?
resmen başlamıştır.

bu süreçte çok fazla lig maçı oynanacak ligimizde. bu sebeple transfer yapılacaksa da çok geç kalmamak gerekiyor bizim adımıza. yani 6 maç sonra ligde iddiasız bir noktaya düşersek kimin geldiğinin önemi kalmıyor. hızlı olmak gerekiyor. umarım dirar'dan da kurtulmayı başarırız.
Bizim taraftar için şampiyonluklardan daha önemli bir dönemdir transfer dönemleri. Varsın kupalar almayalım ama her transfer dönemi 10 gelsin 10 gitsin transfer olsun yeterki.

Sonra neden kupamız yok. Şimdi lafı yarım yamalak anlayacak birileri çıkacak dediğim transfer olmasın değil hele hele kış döneminde eksik iki üç noktanı tamamlandı, komple değişikliğe gitmezsin. Üstüne bu sene transfer döneminde maçlar oynanmaya devam da ediyor.

Bilemiyorum bu kadar transfer hasreti yaşamak bana doğru gelmiyor.
mesut transferinden çok gelecek stoperin kaderimizi belirleyeceği transfer dönemi. umarım maaşı yüksek diye thiam'ı satmak yerine ademi, sinan, lemos, sosa gibi oyuncularla yolları ayırırız.

altay-harun

nazım-gökhan sokratis-serdar tisserand-sadık caner-novak

valencia-ferdi ozan-ismail gustavo-tolga pelkas-perotti
mesut-mert hakan samatta-thiam