tisserand, novak, sosa, sinan, thiam, cisse, valencia gibi oyuncularla yollarımızı ayırmamız gereken transfer dönemi. şampiyonluktan geçtim, zaten olamayacağız. bari elimizdeki yüklerden kurtulalım.
(bkz: #39932)'deki beklentiye katılmadığım dönem. fenerin sıkıntısı topçu isimleri değil. halihazırdaki kadromuz öyle pek sıkıntılı bir kadro değil. bu ligi gayet en üstte bitirebilecek bir kadro.

keşke sorun kadro olsa.

başka sıkıntılar var.

çözülmesi daha güç olan sıkıntılar...
Novak, sosa, cisse, valencia, perotti gibi isimleri alacaklarını vermeden dünyadaki herhangi bir takıma gönderemeyeceğimiz transfer dönemi. Bu oyunculara verilen sözleşmeler emeklilik sözleşmeleri.

3 senede 50den fazla transfer yapıldı. Özellikle bu sezon Yedek kadromuzu alıp herhangi bir anadolu takımına versen ligi ilk 6da bitirir.

Derdimize çözüm olmayacak hatta bu kafayla gidersek sorunlarımızı derinleştirecek transfer dönemi.
2 iyi stoper 1 iyi orta saha ve 1 iyi kanat oyuncusu almazsak bize gelecek yılları da kaybettirecek transfer dönemi. ali koç'un son kurşunu, umarım iyi değerlendirir. evet erol bulut bu takımın en zayıf halkalarından biri ama en zayıfı değil. bu takımın stoper hattı tff 1. lig seviyesinde. orta sahasında ve kanatlarda fark yaratacak yazıyla bir rakamla 1 oyuncusu bile yok. senin feghouli'n, babel'in, emre kılınç'ın, emre akbaba'n, taylan'ın, ghezzal'ın, chadli'n, visca'n, atiba'n, irfan'ın yok.
Transfer falan yapamayız yönetim söyledi. (Eğer birilerini gönderemezsek vs.) yaparsakta yukardaki entry'ye katılıyorum düşük seviye bi oyuncu belki kiralık gelir o yüzden direk yapmayalım daha iyi.