x (tweet)


(bkz: bitti lan bitti)

aklandık... gözlerime inanamıyorum şu an. ben erteleneceğini kabul etmiştim.

şimdi daha uzun bir yolculuk başlıyor. tazminat davaları açılır diye tahmin ediyorum. ayrıca cas'a da yeniden dava açmamız gerek, eğer açabiliyorsak. maddi kayıplarımızın hepsini sonuna kadar almaya çalışmalıyız. alabileceğimizden emin değilim ama denemeliyiz en azından.

ve son olarak...

(bkz: 2010-2011 sezonu şampiyonu fenerbahçe)
Beraat ettiğimiz şerefsiz fetöcülerin kumpası.

Maddi ve manevi inanılmaz kayıplara uğradık uğradığımız maddi kayıpların hesabını birileri verecek mi acaba ama hiç sanmıyorum.
Cumhuriyet tarihinin gördüğü en büyük kumpastır, üzerine daha fazla yazıp çizmeye gerek yok. Uefa ve devletin Fenerbahçe'ye tazminat ödeyeceklerini sanan taraftarlarımız kadar optimist olsaydım keşke. Fenerbahçe'ye tazminat ödemesi yapılması gökten kırmızı kar yağması gibi bir şey. O yüzden önümüze bakmak lazım. ilahi adalet tecelli edecek ve fenerbahçe'miz uzun süre lige ambargo koyacak. Eski hesaplarla uğraşmayı bırakıp önümüze bakarsak kimse bizi durduramaz.
---alıntı---
sorular çok basit aslında 3 temmuz soruşturmasını açan devlet görevlileri şu an neredeler? soruşturma açıldığında yurt dışında olan aziz yıldırım neden aynı gece ''benim mezarımın yeri bellidir ne kaçması'' deyip ülkeye giriş yapmıştır? şu iki soruya anlamlı bir cevabı olan her babayiğidi sabaha kadar dinlerim. iyi günler ahali.
---alıntı---

ekşi sözlük'te yokus böyle yazmış .

demek istediklerimi büyük oranda buldum bu entry'de ve bunları bizim sözlüğe de geçmek istedim. teşekkür ediyorum kendisine.
bugün sona ererek 6 Kasım'ı unutmamamız için bir tarihi neden daha vermiştir. esas mücadele şimdi başlıyor. kan ağlayan yüreklerin, uykusuz geçen gecelerin hesabı sorulacaktır teker teker.
Buraya bir Mehmet Ali Aydınlar bırakıyorum.
https://twitter.com/SiyahCorapIilar/status/1324643605575774210

Ayrıca bu kumpası fırsat bilip önüne arkasına bakmadan bilerek veya bilmeyerek de olsa o dönem fenerbahçe'nin henüz yargılanması devam ederken ceza alması için çabalayan tüm şahıslardan hesap sorulmalı.

Fenerbahçe'nin bu dava sonrasında atacağı adımlarla ilgili bir bilgilendirme yapması da elzemdir. Hatta bu süreci anlatan bir program yapmalılar.