AKP hükumetinin yönettiği siyasi bir davadır. Çıkacak sonuç hiç bir zaman kabul gören ve adalet teslim eden bir karar olmayacaktır.

Ülkedeki Karadeniz kökenli onlarca milletvekilinin şike üzerinden Karadeniz bölgesinde oy toplayıp, gazetelere televizyonlara açıklama yaptıkları gerçeği ortada iken bu davanın bir sonucu olsa bile hiç kimseyi memnun etmeyecektir. unutulması için belki de suni gündemler üretilecektir.

Aziz Yıldırım'a olan asıl kızgınlığım hapisten çıktıktan sonraki dönemde sportif başarı için eskisi kadar motive değildi, ona rağmen çok maliyetli ve plansız kadrolar kurdu, gelecek dönem gelirlerini bile harcadı. Bununla birlikte hem sportif olarak başarısız oldu hem de dava sürecinde pasif kaldı. Özellikle başkanlığı sonrasında tamamen kendini geri çekmesi bana bu süreçte bir pazarlığın içinde olduğunu düşündürüyor.

En Basit örneği, Nihat özdemir'in yönetimden ayrıldıktan sonra aldığı büyük projeler, daha sonra tff başkanlığı, aldığı yeni büyük projeler ve bugün içinde bulunduğu 3 temmuz sürecine bile gölge düşüren açıklamaları.

Bu ülkede hiç bir şey maalesef temiz değildir, özellikle içinde büyük miktarda para varsa temiz olma ihtimali yoktur. Bunun sebebi de çok net bir şekilde ülkemiz insanlarının kötü olmasıdır.