15. Duruşması görülen futbolda şike davası olarak bilinen fetö/pdy yapılanmasının futbol yargılaması.
Öyle bir dava ki Fenerbahçe ailesi bugün bu davalar hakkında bir kamuoyu oluşturmadı. Basın zaten olumlu bir haber olursa kafasını kuma gömecektir, olumsuz çıkması için yargıtay'daki aslanlar arı gibi çalışıyor fakat başta kulüp olmak üzere Fenerbahçeli kısıtlı medya gücü ve büyük Fenerbahçe taraftarı uyuyor. İki tane hukukçu göndermek ile olmaz bu tarz işler. Gündeme sokmak, konuşulmasını sağlamak gerekirdi ama öyle hit şey göremiyorum.
Türkiye'de adalet böyle işliyor maalesef, Şule çet davası başta olmak üzere gündemi zorlandığımız müddetçe hak elde edemiyoruz. Aziz yıldırım bugün başkan olsaydı bu dava için daha fazlasını olusturabilirdi gibi geliyor. Ali koç bu ülke kurumlarına haddinden fazla güveniyor bence.
Davanın ilk gününe gelirsek 2 tanık gelmesi gerekiyormuş ama " gelmemiş ", nasıl gelmezler bilmiyorum, defalarca erteleme oldu ama bu tanıklar gelememiş. Yarına sarkmış bu kişilerin gelmesi. Onun dışında mahkemeye giden kulüp avukatımız Naim karakaya'nın açıklamalarını paylaşıyorum.
Link
Fenerbahçe ailesindeki bu bosvermislik bizi bu davada mahkum edebilir, acilen bir arada hareket etmemiz gerek tabi buna kulüp öncülük etmek zorunda.